Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
snažnu poruku 🤦‍♀️ nema dalje
Pa snazna je... njena djeca ce vidjet da se njihova mama golisa ko futa... to je ta snazna poruka
I cuj ovih budala , majka troje djece ... neke zene se stide... pa da joj nema dzeksona kite bi ovako izgledala.Moja draga se porodila , proslo 2 mjeseca dana beba u obdaniste , zena na arbajt.jos napredna zapadna zemlja. nabijate komplekse obicnim ljudima.
Iz pakla ljubavi spasila me droga
kako se utopila Amra Dzeksonu toje ludilo,cura je bila na rubu propasti vucajuci se po Sarajevu sa koje kakvim mangupima ,licno sam posmatrala u nekadasnjem The clab bicakcic kako nadrogirana i pjana dozvoljava sto bi malo koja cura..svaka cast amra
Pametna, lijepa, dobra nasa Amra!
fina je a i djecica. bas fina slika
Sto bi Grunf avijaticar iz grupe rekao Bolje ziviti cijeli zivot u bogatstvu nego 2 dana u siromastvu ....
Odoh se izmlatit mokrom carapom za kaznu sto sam procitao ovaj clanak.
Sofija Uno i Dani prava bosnjacka starinska imena
Bolje sam pic..sad gledao u Budvi
sto jes', jes'..dobro izgleda. bolje izgleda od svoje kcerke Sofie.
Selam lijepiste
Fufa
Ono kad ti bog da ljepotu a oduzme pamet. Vecini ovih trajla be trajla be osoba kpje zive za lajk na soc medidijima bi bolje bilo da nikad nista nisu izjavili.
jao baš me oduševila.loool
Super Amra nek svi vide tvoje golo tijelo sire narodne mase a ne samo Edin..zgodna zena ali brate iritira haus,nek nesto zadrzi za sebe osim sto sve zivo objavljiva po instagramu
Ama gdje je zgodna.što je navika onaj čuperak preko nosa
nek nam je pokazala sise i muf to nam je poruka ja gluposti i sranja od Amre