Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes Amra mozes... jos koji mjesec i pedala iz Rima. Nego, kako se bona nisi udala za nekog vodoinstalatera, elektricara, autoprevoznika, stolara... sto bas za milionera? Jel ljubav za novcem stvarno odlucuje o svemu? Da je Edin kakav frajer, nego lik stvarno realno ruzan. Kako objasniti sve ovo a ne reci da si hebena sponzorusa?
@Sisoqo A vodoinstalateri, elektricari, autoprevoznici, stolari su inace sve sam frajer do frajera, jel tako :D
@Sisoqo Prvo-Edin nije ruzan nego je prosjecan muskarac!Ta navedena zanimanja nije ni upoznavala-uvijek se kretala u drustzvu lovatora!Ona sama nije bez novca!Lijepa je i sexi a stop je rekla Karleusa "Lako je prosjecnim curama pricat o postenju kad ih niko ne napada"!Ona ce biti grom i sa 50 za razliku od neke domace "postene muslimanke" koja se razvali u 25 oj!
Interesantno, KLIX ne objavljuje vijesti o napadima migranata u Sarajevu. Jučer pretučen i opljačkab stariji čovjek na Otoci, kod dzamije. To je drugi slučaj ove sedmice. Za ubistvo starca u naselju Otes još nema informacija! Ko je ova Amra, po čemu je poznata?
Važno, važno
Lijepa gesta od porodice Dzeko. Ne citajte komentare od osoba koji zavide , ogovaraju , omalovažavaju , vređaju , i koji su ljubomorni . Nikada ne treba voditi raspravu sa takvim osobama jer ne zaslužuju ni pažnju , ni vrijeme . Život je suviše lijep da se troši energija na takve osobe.
Svaka cast na super komentaru. U pravu si 100%. Nazalost.
Dok ti trčiš u Rimu, i mi trčimo na Vilsonovom i šta nam fali ništa.
Vidi bijede što puca minuse na pozitivan komentar. Crknut ćete od ljubomore!!
Sofija i Bozicno slavlje u Dzekija i amri pice.
Masallah! ! ! ! vijesti. SOFIJA . EDIN i ovaj Amretina bozic slave ko katolici. Govna od ljudi.
Amra i dzeko cine 20% vijesti na klixu
Respekt. Bosanke bi morale da se bave sportovima kao i ostale ženske širom svijeta i Evrope.
Sad nam je mnogo bolje u zivotu!
Bravo Amra!
Ista cale svoj
NAPISES DA LICI NA EDINA IZBRISU POST PA STA JE TU RUZNO ?????
Novinarstvo danas.
kakvi heroji imal HEROINA