Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je pogledati zivot ljudi u Gambiji i kako su oni zadovoljni svojim zivotom u odnosu na sav luksuz koji mi gledamo sad. Ukucajtr Haris Hecimovic na FB i njegove reportaze iz Afrike
uzivajte
Kurava samo je cash zanima cetnikusa
Ne znam zasto ovo uopste izbacujete zbog porecenih komentara neka uziva na odmoru ko god moze hvala Bogu! A ko dijecu uzima u komentar ovako bolesno crko na danasnji dan bolesnice bolesni!!!
Podero bih je ko siroce napolitanlu
Amra gori, a majka je troje djece
Moze na jahtama al sa dzekinom mamom i sestrom...a nesto ne vidimo Sofijicu sigurno je sa babom Vladimirom u Srbiji..
prvo bih unu pa tek onda ovu amru
Kako bi te volio vidjeti uživo i namlatiti, Karabeg te ne bi spojio. Bolesniče jedan, ebem ti komplet familiju.
Sa tobom se policija treba pozabaviti jado jadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Napišite nam jeli joj se boja stolice popravila kako je stigla na Jadran,jeli vadila skoro laboratoriju,kakav joj je CRP,da nema slučajno kakvu upalicu pošto se rano počela skidati gologuza još u martu.Majko moja.Narode gledajte slike i uživajte u informacijama.Sutra će već biti ko zna gdje i u kojem gradu.A vi otiđite malo do ZARE i prošetajte po Vilsonovom.Pa opet,kući,na portal da vidimo dokle je stigla ,,ljepotica,,.
Jesul uplatili za djecaka sto mora na operaciju???!! ... zaboli me stvar gdje oni idu... u pm idu...
Dajte više popustite sa Amrom i informacijama,te tamo je,te vamo je.Zar je ona stvarno toliko bitna?Mislim da bi i Edin (Džeko)morao malo stopirati sve te njene silne objave i prikazivanja po portalima.Naravno,ako smije od nje.
Baš mi je žao
E .ebala vas vise i ona i dzeko..
Ma nemaju šta objaviti, pa ih prate na Instagramu ne bi li neko novo putovanje upratili
@delirijum Kad klix nema novinara, sve ovo sto objavljuju samo kopiraju od drugih pravih novinara..
od čega se ona umorila?
uvijek su govorili da kuravela covjeka znaju obrlatiti ko niko...