Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Obama je javno priznao da je pusio travu u mladosti. Od trave je veci problem alkohol hiljadu puta, to bi trebalo da brine ove licemjere i dusebriznike, a od trave joj nece biti nista. Pustite djevojku nek uziva u zivotu, nece mladja.
Pored toga, ova mala uskoro krece na Harvard :)
Nije tačno da joj od trave neće biti ništa. Kao i cigare, jointi marihuane oštećuju pluća, jer udisanjem dima trave na pluća se talože smola, i karbon koja ih usput boji u crno (iz šećera kojeg ima u svakoj zelenoj biljci). U širi kraj staklene pipetu uvuci joint u kojem je sama marijuana bez duvana. Ispuši joint do kraja, sutra drugi, pa poslije nekog vremena i treći, i onda pogledaj koliko se tvari nakupilo na zidovima pipete.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad je kome marihuana nastetila samo peace out
@OtokaBoy3 Mom jari Ziji. Napusi se i udara sve redom
e jadan ne bio
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Obama i Mali puse dzojnt i jos tatica nece da mjenja zakon
Koji je licemjernik ova pickica Obama to je za zakopat! On prizno da je pusio marihuanu i zajebaje se o tom, ova kcerka mu duva dzoju rutinski... a u zatvorima drzi milione nigera koji su uhvaceni sa gramom trave u dzepu!? Kako se jedan niger moze odvaljivat od vutre a drugi robijat za isto to? Sad da ne bude kucka neka i svoju ovu rospijicu baci u samicu na 2 godine! Il legalizuj tu jebanu biljku il svi na robiju!
neka pusshi to je normalno, volim i ja pushiti ponekad
Samo puši mala...ništa ti neće biti a dobro ćeš se zabavljati.
točno tako, tko je umro od pushenja
nego reci ti nama Malia pocucla li sta
hajde sta povukla joju sta fali
Nek legalizuju da se narod ne raspravlja...
blago njoj i ja bi jedan srolo sad
Zasto nema opcija lajk
Na klixu sve narkići, ima li jos iko osim mene da se ne drogira... 😂 😂
@mimi1 Ti si neka dobra cura, sta radiš ovde :)) P.S. Nisam ni ja probao.
nemogu da vjerujem da niste probali pa to je normalno i odlicno, morate da probate, odjecatete se ko na sedmom nebu hehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Treba cistit smece ispred svojih vrata...!
Trosu drogu svaki dan, majke mi, dole iza coska, iza bijele kuce.
Gledaj joj face u fazonu ko vas jebe sve.
Cuj joint problem, 21. vijek, ljudi se lupaju nakim krokodilima u Eusiji izvrcu nakon 2 doze... pitam se jel svintala LA kush... https://www.youtube.com/watch?v=7JUm_Y0R6Og
pa sta.svi smo mi jednom zapalili, pa nas evo. pustite malu na miru
@vrhbosnica Nismo svi Rapsodija.
Pardon, Vrhbosna.