Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako su oni htjeli da bude sakriveno trebalo je tako i ostat
sad nasao suplju prodavati...gay je sad in...pa se pokusava preko mrtvih povecati publicitet...ostavite mrtve na miru..fuj...kako nisko
Sad ce za svakoga ko je bio poznata licnost nakon smrti reci peder ili tranvestit, da bi se svi njihovi fanovi zapitali pa zasto smo mi normalni kad nam je uzor bio peder ili neki drugi poremecaj
Moram vam prizanti da sam i ja biseksulna osoba.. ali stvarno jesam,i ne zelim vise da se borim protiv sama sebe.. ali vas to ne zanima,jer ja nisam poznata..
koja je to mraka
Bili su svjesni,ali bi vjervatno bili na lomaci od strane crkve.
kazu da su svi kraljevi u engleskoj i francuskoj bili gayevi...naucna istrazivanja su potvrdila na uzorcima kraljevskih lobanja da imaju na lobanji crtu iznad cela koja ukazuje na poremecaj spolne orijentacije...ispade po novim otkricima da je svaki drugi insan od 1g. pne do dana danasnjeg bio homoseksualac ali da toga nisu bili svjesni!
... i da se strankinje praskaju pravo.... pisonja i zuga
ajde, na vakat je
da bi bio dobar glumac moras biti nastran