Homoseksualci u Hollywoodu
0

Amerikanac otkriva tajni seksualni život slavnih osoba

Sarajevo-x.com
Scotty Bowers
Scotty Bowers
Amerikanac Scotty Bowers (88) otkrio je da je bio organizator sastanaka homoseksualnih i biseksualnih parova za slavne holivudske zvijezde 1940-ih godina, uključujući Caryija Granta, Rocka Hudsona, Vivien Leigh, Katharine Hepburn i mnoge druge.

Bowers će objaviti memoare u kojima će objaviti detalje prema kojima je holivudska diva Hepburn bila sa više od 150 žena kako bi utabala put glumačke slave.

"Šutio sam svih ovih godina kako ne bih povrijedio nekoga od tih ljudi. Nije bitno kakav su seks oni upražnjavali, bitno je pokazati da homoseksualnost nije otkrivena sada, homoseksualni parovi su postojali i prije. Istina koju ću otkriti sada im ne može naštetiti", rekao je Bowers u intervjuu za New York Times.

Bowersova priča će biti otkrivena u knjizi po imenu "Puna usluga: Moje avanture u Hollywoodu i tajni seksualni život slavnih", koja će biti objavljena 14. februara 2012. godine, a izdavač je Grove Press.

Bowers je dodao da on nikako nije bio svodnik. Kćerka Caryja Granta, Jennifer Grant opovrgla je bilo kakve navode da je njen otac bio homoseksualac, prenosi Telegraph.