Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj koje preseravanje, a i vi sa klixa bi sve prenijeli za dodatni klik. Postali ste tabloid
sve neki influenseri
Ja za ovoga nikada nisam cuo. Kao ni za ovog drugog. Kome vi maglu prodajete.
Sve neki kurci, koliko placaju za reklamu 😏😏
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapto nebitnim osobama dajete medijski prostor? Kada ga vidim u onoj Nivea reklami zlo mi je, dok ga ne maknu od njih ništa ne kupujem.
Bas me cudi da zbog TVOG nedolaska nije otkazan koncert.Jos sam da ljudi znaju ko si i cime se to TI bavis. Svasta pojedini.....sebi dozvole,ccc.
Jeftini klipani! Klipani na popust
Eh moj influenceratoru, pametan si k'o posao kojim se baviš. Baš ona koja je rođena krajem 95e ima veze sa tim tvojim razlozima. Daj ne s...toryraj...
Jeko ovaj pokemon...joj klikse na šta si spao
Ti si paihopata i lazov od kad sinse radio ne zadnjih 20 dana
Sramota šta pojedinci rade na račun Palestine i ubijenih civila u Palestini. Šta imaju palestinci od toga što neće neki otići na neki koncert, NIŠTA. Pomozi novčano, u hrani, u lijekovima. Primi u svoj dom jednu porodicu iz Palestine, tako ćeš pomoći a ovako populistički je uvreda za sve ubijene u Palestini. Jarane žali u tišini i pomozi im, a ne javno i da svima rastalališ.
Ma,satra se zureci da to uradio.
@Tonko Isto mislim i apsolutno se slazem. Pomozite im konkretno svako na nacin kako najbolje umije. Profesori, diplomate, doktori, humanitarne organizacije a ovaj populizam je toliko odvratan da je to neopisivo. Sto se tice Aleksandre Prijovic i njene muzike ne bih otisla jer mi se njena muzika ne dopada mislim da je šund kič i užas sa estetske i racionalne perspektive.
Sta mu se desilo s glavom? Natekao od pushenja?
Kao bojkotuje, a poklonio ulaznicu…. Pa sto je nisi zapalio.
Meat gazer
Pa sto to mora ici javno...mogao si to uraditi da niko ne zna....ovako si ispao pravi pravcati suphak....
Ma amere .ebemo ti maku😂😂
Pederčina iskorištava svaku aktualnost za ličnu promociju. Jel se i sad liže s onim gerbusom. Vi ste napast gora od prijovićke i turbo folks
Amere, pusis li sta? 🤣
Jadni ste i vi koji idete na ove koncerte a još jadniji ovi slučajevi koji skupljaju jeftine poene i samopromovišu se na ovaj način.