Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep par pravo, nas sampion, ne treba se osvrtati na negativne komentare, na bolesnike sto mrze prvo sebe a onda sve druge
@VoIvoXC90 procitao sam par tvojih komentara i zakljucio da si pravo psihicki prljava i isfrustrirana osoba ... ako te se osobom moze nazvati :)
hahhah ... zamoto svoju bulu ko sarmu. prava brašnjara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je Tuka ateist i da je našao curu ateistkinju i da je napravio ovakvu objavu na instagramu samo hvaleći ateizam i njihovu ljubav, svi vjernici bi ga ovdje popljuvali. Ovako ga dižu u nebesa.
Seljak i vjera- sve sto ova slika nudi...
A zato je on prop'o k'o žeton, nigdje ga nema ... Ja mislio nogu slomio gluho bilo ...!!!
Majko mila kakav je ovo islamizam ovako mladi ljudi da te bog sacuva
koja vjerska patetika hahaha
I kad me bude guzio to će biti dokaz koliko me Alah voli... jer Alah zna... i narod znooo...
lijep par bas bas
joj čovjek našo trebu i javljaju se debili da čestitaju... otkud znate da li je šta bilo, možda i nije, ipak nisu u braku još?
@VoIvoXC90 Ne znam ja, on meni izgleda kao neki vjernik, oni to ne smiju
i sve to javno, jbt. ostavite svoje vjerske fetishe za sebe i svoja 4 zida!
damir na haparatima..
Lijep par, svak sebi nadje sta mu odgovara i ne treba mu niko suditi za to. On ce biti s njom. Ali jednu stvar ne volim, to je ovo kad recenicu pocnu sa “Znas....” . Kao neki duboki romantizam.
Predivni
Lijepa mu je izabranica
Pazi ovih klerofašista od sva tri nenaroda ali im smeta kada se žena zavije, a kod sva tri naroda babe, nane, bake zavijene.
ja proseravanja jbt zivot ona njega nasla, nije nasla nekog vjernika iz kalesije, domacina coeka
Kad se ovoko stavi sal nema veze sa Islamom, ovo je modni detalj... Imam osjecaj da mislite da je veca muslimanka zbog ovoga , a zapravo nidje veze -.-
Ma koji je to On ili Njegov. Je li to neki treči u igri. Stvarno si perverzan Tuka, a i Emina.