Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznaj poraz i ne blamiraj se vise kozo
Ova Amber bi bila dobar kandidat za clana predsjedništva Bih. Laze, potvara, zamajava, koristi etiku i religiju kao presedan, odbacuje svaku optužbu da je kriva, živi na račun drugih, a zadnje voli orgije i malo vanbračnog seksa.
ma hajte molim vas ... 🤣
I ja zelim svasta nesto al nema nista od toga
"Ja samo želim da me Johnny ostavi na miru", reče hinjeći da plače. Kakva poremećena ludača!!!
Šipu racku Amber
neznam kako se kaze u americi ali to je obicna bić
Proces je odgovarao osobi koja se posrala u krevet
Ma dosta vise sudzenja. Primi poraz Amber i zivot ide dalje. Ako znas da si uoravu meni bi u dusi bilo zadovoljni. Verojatno ce biti tesko ali Bog zna pravdu. Ako si ono radila mu stvarno je uzasno i ako je muškarac
Hoce li opet traziti ponistavanje kad izgubi ?? Ko ce onda biti kriv, golub na grani?
nemoj nam se samo pokakiti na Bajram
Lijepa je ovo žena ali tuka..