Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogima je petokraka bila na prvom mjestu,samo promjenili dres
Alka draga, fašisti nisu poraženi. Hejteri ne znaju da bi sad mnogi pričali Talijanski da nije bilo petokrake, koja naravno nije bila idealna al je u odnosu na današnje fašiste/kriminalce zlatna. Njihov Pavelić prodao Dalmaciju i otoke Italiji za čas baš kao što se i Tudžman dogovarao sa Miloševićem, prodao Vukovar da bi oružje dali fašistima HVOa...
Najveća ološ na ovim prostorima je ološ koja baca uvrede na petokrake.A svima vam je valjalo i kleli ste se u to.
Pitanje za glupane koji su slali uvrjede. Koliko zvjezdica ima na americkoj zastavi, hahhahahhah.
Koja budala. Frida bila burzujka,stemala ses momcima dobro mladzim
Sto vrijeme vise prolazi narod na ovim prostorima se sve vise pokazuje totalno nestabilnim, ide se u krajnosti, kada je bio komunizam bilo je zadrtih komunista, Tito se slavio kao Bog, sada imamo zadrte nacionaliste nazovi vjernike, maltene mora se ici masovno u crkvu i dzamiju itd... uglavnom po mome narod je na ovim prostorima blesav, naivan i otkacen generalno. A nadam se da sam u krivu lol.
Petokraka je isti zulum cinila na ovim prostorima koliko i kokarda
pričao ti dedo koji je bio u ustašama jel ???
Od srba pretpostavljam, majku li im vlasku
Je3i im ma7er Alkice.
I ona je djete vojnog lica JNA,nostalgicna za privilegijama djetinstva
Da je izašla sa kakvim simbolom/parolom neke druge frakcije, čija sabraća trenutno pate u podrumu neke čeličane, pobrala bi brojne simpatije u susjedstvu. Na krivom ste, nego šta!