Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alka lijepa si za svoje godine I slobodno stari dostojsnstveno. Nemas potrebe za nerealnim uredjenjima.
Kad je laz vec na plakatu sta ocekivat kad dodje na vlast?!
varaj varaj varalice, znam ti osmeh, poznam lice 🤫🤫🫣🥹
5 godina razlike izmedju slika.
Pa šta i ako je uređivala sliku. Ljudi su besposleni, pa se time bave, umjesto da je fokus na tome šta obećava u svom planu.
Nije joj ovo uređenje trebalo a posebno ne pristaje uz priču jer lažima ide protiv laži
Nije joj ovo uređenje trebalo a posebno ne pristaje uz priču jer lažima ide protiv laži
Alka gujica
Cuj" Rijeke pravde" j.bem te drzavo
"Ljepša sam obrađena"
😁😁😁😁😁😁😁😁
Sta je napadate,neznam nijednu da ovo neradi,ko da je prva,samo se moja rahmetli nana nije photosopirala,ala joj rahmetile,nisam je ni zapamtio.
Prefuknjaca
Alka, preuređena fotka je lažna slika a laži je ljudima pun kufer. Budi onakva kakva jesi jer ti godine dobro stoje. Nije sve zategnuto, pa šta? u tvojim godinama ne mora ni biti i to je normalno.