Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek neko od poznatih nije otišo kod Brajlovica hvala Bogu
Kod Brajllovica idu ljudi sa strane zbog reklame ili dupljak Sarajlije tj. Papci.Porediti Kibeta i seju je nezamislivo.✌
Jel i njoj najbolja publika u Sarajevu? Hehe ..i najvise voli da dodje u Sarajevo 🫣
Djevojka jedan skandal u karijeri nema, arene puni u cijelom regionu. Ne kontam ovakav komentar
A sto ne bi bila najbolja publika??? To je bosanska duša nenadmašna definitivno
Glasoć ko u djeteta..
Uvijek je lijepo saznati što nam rade srpske hrdaljke!
prijatno
Znam da je proslo vremena al me kao djete koje zna sta je rat vazda uhvati srklet kad srbijanske pjevaljke dodju a mi ih docekamo ko majke. A dobro se sjecam PAMa sa Gavrica brda a iz zgrade u koju gadja ori se Ceca. Dakle nikad se opametit..
Ova žena odlično pjeva narodnjake i sevdah. Ogromna je šteta što je počela pjevati ovaj današnji nakaradni ''tehno-hiphop-elektro-fliper-dječja igračka'' stil i od pjevačice kojoj je Šaban Šaulić plaćao da mu pjeva, razbijao čaše, opijao se i plakao, ona postade pjevačica za muzički nepismene zinejdžere. Ogromna šteta.
Primjećujem da dobro osjeća sevdah i to treba cijeniti.
Lijepo...dobro dosla!
Sad će Klix "mačo" muškarčine utrpati šulju s jacapi s kožnenim kaišem i uprtiti se na arenu i zvjerljajti u prazno, malo đuskati malo kuckati havera po ramenu "ko je ono, dobra.." nalokati se do iduće prilike i pucati slibe s google citatima. Bolii vass kujacc, jeNom se živi. Samo nek je veselo, kad ćete ako nećete sad!
vrijeđate bez razloga.. čitaocima klixa niko na valja, bolesni komentari. Stid me kao sarajliju zadnjih 80 godina
hu iz ju ???
Džaba, meni si papanka...
Papanka ko i nasa đejla
Dzejla papanka? Jel zato sto nije iz Sarajeva?
Malo me sramota
Klix gladan para. Svi mogu se na portalu oglasavati. Evo ja dajem 10 KM da pisete o naucnicima
Nisam gledao snimak do kraja, neka mi neko kaze jel zaplakala, jel pustila bar jednu suzu?