Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god se osjecale, ko da smijemo reci. Dolaze tetke, strine, pete i desete, i za sviju isti kez od uha do uha. One zaboga misle da smo se tek porodile pa moramo biti nasmijane, sta nam fali.. Zato suti i trpi. Nikad nece na muku sjesti svekar, muz, amidza, jok, samo zene koje su se isto poradjale, upravo one imaju najmanje sluha.
Sjećam se, kad sam rodila prvo dijete, bila sam šokirana jako neljubaznim odnosom sestara u bolnici. Došla kući sa bebom, došli ljudi, ja pričam kako su sestre bile grozne, a jedna \'članica najbliže rodbine\' će na to: \"Ih što si ti razamažena. Pa šta ti hoćeš, svima nam je bilo tako!?!\" Prosto me napade! Žao mi je što je tada nisam poslala tamo gdje joj je mjesto. Sa drugim djetetom nisam ni progovorila na tu temu (a isto sam mislila). Apsolutno su žene najgore, slažem se!
Nije mi jasno zasto se prepirete...svako ima pravo da radi šta hoće...ja sam napisala da sam i ja i vidim mnoge prošle kroz depresiju u ovom periodu...to je valjda normalno jer zena prezivi jedan kompleksan proces s hormonima u svom tijelu... ne znam kako ko dozivljava i kakav je obicaj u prvih cedrdeset dana kad se beba rodi...ali ja mislil i tako je bar u sarajevu i mojoj okolini i u muslimanskim obicajima da se odmah dodje na babine i meni je to lijepo...uvijek ima neko od familije ko ce pomoci...dolazi se bez najave i ne zadrzava se dugo...i zbog bebe i majke...ali je bitno da se dodje i to je po meni jako lijepo...pa to je nesto prelijepo sto se desi...ne postoji nista ljepse u zivotu zene od toga... poz svima sretno novim mamama
Napadate Belmu bez razloga. Prvih 40 dana ne bi trebalo niko od rodbine da dolazi, dok se zena kako treba ne oporavi a i dok se beba navikne na vanjski svijet. Belmić i meli, vasim bebicama zelim dug i sretan zivot, i naravno, bar po jednog braca/seku. Mogle ste napisati kako se zovu mrvice.
Jbt Belma koja si ti bitch!!!
@ela567 Hahaha, ela, ja apsolutno uzivam, ne ublehacim :) bebica je podojena, spava kao lane, a ja odmaram, citajuci o bebicama, a izmedju ostalog i klix. Ljepse mi je to, nego da natezem ranu od carskog i udovoljavam besposlenim ljudima, koji se ionako nakrcaju u prvih 20 dana, a poslije nigdje nikoga. Polako, vidjece svi bebu abd, ovo je, kao sto rekoh, vrijeme za nase uskladjivanje a poslije ce svi doci na svoje :)
sorry meli, za belmu odgovor
@meli nemas vremena 20ak min izdvojiti za najblizu rodbinu i prijatelje koji se raduju i zeli da vidi tvoje dijete i da ga daruju a ovdje ublehacis po klixu!? kakva sebicnost....
Ma sve to treba rastjerati, te tetke, svekrve, nane, komsinice... Ja sam rodila prije 15 dana, sto su vidjeli bebu na izlasku iz bolnice, vidjeli su. Niko sad nije vazniji od bebe, muza i mene. Tacno smo dozirali ko moze doci i koliko ostati, a dok su gosti tu, ja spavam :D Kad je vrijeme za dojenje, svi razlaz :D
i ja sam bila u depresiji i jako mi je teško bilo...trebalo je vremena da prevaziđem...sve...a niko ne razumije...na poslu dusmani zlostavljaju...finansijska kriza sve se sastane...mom je sinu sad 7 godina...i trebam ponovo rađati...malo se bojim...ali sve ce biti abg dobro...
@commi Ne bi, \"teatralno cmokam\" samo meni drage curice. A zasto se cmokaju te sto jedna drugoj oci kopaju ne znam, jer nisam u nicijoj glavi. Bil ti meni mog\'o objasnit sto je muski smaraju zenskim glupostima kao sto je tatralno cmakanje curica?
joj sup.cine u one kardasijanke majko moja!!!
and isn\'t it ironic