Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'vako ja kad sijeno kupim, pocrvenim k'o rak, uslikam se, fotošopiram i napišem: "Makarska rivijera"...😂😂😂
hajd sto nema betona....ali nema ni sisa
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=242607 http://www.innocurrent.com/?reg=242619 http://www.clixsense.com/?7716910 Na stranici Innocurrent se najviše zarađuje, jer omogućava da se od svakog aktivnog referrala u prosjeku zaradi 0.10 $ dnevno. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i plaćaju mi redovno.
Kad sam bio mali '98...Britney je bila glavna faca!
Izgleda fenomenalno zato sto u poslednje vrijeme radi na svom tijelu. Ne vidi se beton, zato sto je na ivici...a i travnjak nije ravan u potpunosti. Pratim je na instagramu, i izbacila je sliku u crnoj haljini (prije tri dana) i tu se takodje moze videti uzak struk.
eh da je strukic ko u mlade cure...rjesenja je Adobe :) Ovaj s difuznim svjetlom je prejak, razumije se covjek u fotosintezu.
Ofirna ko tena.
montaža čista
A gdje su sise ?
ma gdje su sise?
Jebote, koji pacenici su ovi novinari na klixu, mante se instagrama imamo mi to netreba nam na naslovnim stranama nasih "novina"..
danas su mnoge cure photoshop experti
Moguće je i da je photoshop (jer teško da ima ovakav struk sudeći po drugim fotografijama), ali je moguće i da je sjena njenog tijela na beton, pa djeluje tamnije od ostatka betona. :) Kako god, fino izgleda. No hate. :)
...jaka riba. zbarila boga, lično i personalno. usput, današnji hit hedlajn sa trafike, dok pazarim duvan: "kemalu rada poturila vanbračno dijete". prajsles.
Stavljaš svoje slike po instagramu, fotošopiraš ih da bi izgledala bolje... i onda kažeš da te ne interesuje mišljenje drugih ljudi o tebi! Ma daj!