Showbiz
65

A gdje je beton? Britney Spears fotošopirala struk na Instagram fotografiji

Klix.ba
Britney Spears je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se sunča kraj bazena. Ipak, fanovi su primijetili nešto neobično - fotografija je fotošopirana.

Britney Spears je u želji da pokaže svoje bikini tijelo podijelila fotografiju na kojoj se sunča na bazenu, no fanovi su prilmijetili kako je fotografija fotošopirana u predjelu struka.

Pjevačica je imala želju da suzi struk, pa je tako "betonski" dio fotografije, ispod struka, Photoshopom ispunila vodom.

"Odmaram", napisala je 34-godišnja pjevačica.

Ranije ovog mjeseca je u intervjuu za V magazin priznala kako rijetko koristi računar budući kako to "nije za nju". Kazala je i kako je naučila da ne obraća pažnju na hejtere.

"Ko god se nalazi u centru pažnje, ljudi su vrlo skloni tome da osuđuju. Dosta zvijezda se uvjerilo u to. Primjerice, Justin Bieber je ogromna zvijezda, a čak i on mora prolaziti kroz to. Nažalost, to je svijet u kojem živimo. Ovim se poslom bavim 20 godina i više ne obraćam pažnju na te stvari. Imam svoju vezu sa bogom, sa samom sobom i to je jedino što mi je bitno. Ne zanimaju me mišljenja ljudi", kazala je Spears.