Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek bez dlake na jeziku
Dosta je ovih trojanskih konjeva Bošnjacima! Dosta izjednačavanja krivog i nevinog. Nisu isto Dodik koji želi otcjepljenje i Čović koji želi dublju etnički segregaciju i jedan Izetbegović koji, ma kakav bio, bori se za očuvanje jedinstvene države. Nisu isto ni ratni zločinac Tuđman i ratni zločinac Milošević sa jednim Alijom koji je iz rata izašao čistog obraza. Ne izjednačavajte nas sa vama, hvala vam, ali nismo isti, i nikada neće biti.
Srbi su jedini narod na svijetu sa sedam presuda za genocid jednog međunarodnog suda a Hrvati su presuđeni za UZP. Takvo nešto nemate kod Bošnjaka. Naši lideri kakvi god bili, barem nisu zločinci i dosta je ovih genocidnih plemena koja nam podmeću da smo svi isti. Mi sa genocidnim plemenima nemamo ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sergej, gej sere po Srbiji pa bi se posrao malo i po Bosni...dalje od Bosne seronjo, Bosna je bila žrtva vaših gluposti i ideologija
cuuuj Patriot??! Cega si ti patriot Cetniku jedan ulojavi
sve sama omladina u publici
Gledajuci komentare, jesu se ovi pojedinci pogubili u realnosti ili su samo bezobrazni i glupi.
Smeće
Možda priznanje da je nakaradna izdrkotina Rs nastala genocidima i zločinima protiv čovječnosti, njeno ukidanje, te odustajanje od oživljavanja izdrkotine hzhbUzp može dovesti do boljeg stanja u ovom dijelu Europe
covjek koji oplete po svima po njihovoj zasluzi
covjek koji oplete po svima po njihovoj zasluzi
covjek koji oplete po svima po njihovoj zasluzi
Haj ne rise, Dodik i covic su isti - sumski i kamenjarski srbi, a bake je samo neuka mrcina.
samo nas pustite na miru vise i vi bg i ovi zg indijanci
Stop izjednacavanju agresora i zrtve. Nismo svi isto prljali ruke i vodili se fasistickim idealima i cinili sistemski organizovano pokolje, genocide i etnicka ciscenja, niti smo rusili crkve a oni su nama unistili oko 700 dzamija.
tisinaaa mudjikane
Tako je Sergej, ljudino...
Srbi... Samo Srbi su u stanju da krenu sa nekim protestom. Ostali narodi ovih prostora samo verglaju... I ostaje samo nada da će ovim prvima pekipjeti nepravda a da će ostali imati dovoljno muda i mudrosti da ih prate.
https://avaz.ba/vijesti/bih/395401/ko-je-uistinu-fahrudin-radoncic
I samo bosnjaci puse ovu pricu. Srbi i hrvati slozno dogovaraju podjele klanja i sve drugo. Mi bonsjaci se moramo naslisati govana na sve strane. Namanije potrebna prica o demokratiji, nema demokraticnijih od nas. Nama treba prica kako se ovo sprski i hrvatski nacionalizmi smiruju jer tad se moze zivjeti u miru. Dok toga nema i dok sestebrenica negira, dok covjek koji je koristio zarobljenike u logoru za radnu snagu lafo vodi hrvate kako bosnajci da ocekuju pravdu i mir