magazin
1

Selam Tufekčić Trio u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U subotu 14. decembra, posjetioci su još jednom mogli uživati u bogatom programu trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Mališane su u igraoni Argeta Junior Play House posjetili Barbie i Lino, a najmlađi su se mogli i fotografisati s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici. Na otvorenoj Happy :))) Stage bini u 15 sati su nastupili učenici muzičke radionice Note, a u večernjim satima ženski band Parole. Atmosfera je kulminirala nastupom Kristijana & Acoustic Trio Banda u Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrsan sadržaj za posjetitelje svih generacija.

Najmlađi gosti Marketa mogu uživati u druženju s Linom, koji će u Argeta Junior Play House igraoni boraviti od 12 do 16 sati, nakon čega će mališani imati priliku udomiti zlatnu ribicu u sklopu akcije Udomimo ljubimca, slušati bajke i isprobati Face Painting. Na otvorenoj bini Happy :))) Stage će u 15 sati nastupiti plesna grupa Fresh Generation, a u 20 sati Eva Pilić koja će svojim prelijepim glasom oduševiti sarajevsku publiku.

Sarajevsko Pivo Holiday Pub će večeras zagrijati Selam Tufekčić Trio, s početkom u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati preko oficijelne internet stranice Marketa.