Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeni svaka cast sto je tako daleko uspjela. vidi se da nije praznoglava i elokventna je, ali brate dragi, jestel mogli malo mirnije mjesto izabrati. intervju je grozno uradjen.
manekenke su danas kao hodajuci bordeli.Ko ima shuski kara ih.npr Naomi,Heidi itd,sve se ebavalo sa starcima. Valjda je ova nasa dobra u glavi i nije zeljna slave.Sretno
ja fakat haris ima stelu kod enriketa
dobra je ko dobar dan.Sta joj dodje Haris Silajdzic ? Da je on nije proguro preko bare? Dobra jest al boljih ima koliko hoces.
ideja je super da napravite video interviju ali vam je ton katastrofa katastrofa blamirate se bezveze radi jednog mikrofona .... a djevojka je odlicna !!! nak rasturi buckaste amere...
ma ruzna je ba, \'ta ce ona
Sad pocnite sa pljuvanjem
eh evi je