Amra Silajdžić za Sarajevo-x.com
0

VIDEOINTERVJU / "Satima su me čekali na snimanju spota Enriquea Iglesiasa"

Sarajevo-x.com
Amra Silajdžić
Amra Silajdžić
Amra Silajdžić je jedna od najuspješnijih bh. manekenki koja u posljednje vrijeme ostvaruje svoj "američki san". Vijest o nedavnom pojavljivanju u novom spotu slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa "No Me Digas Que No", koju je prvi objavio naš portal, brzo se proširila regijom i Amra je ponovo privukla pažnju domaćih i regionalnih medija. Za naš portal Amra je govorila o počecima karijere, kako je dobila ulogu u Iglesiasovom spotu te o životu u Los Angelesu.

Ova ljepotica nam je otkrila da joj u životu "preko bare" najviše nedostaje porodica. Također je dodala da se već navikla na američku brzu hranu, tako da ne pati za ovdašnjom hranom. Prema njenim riječima, uspješno se uklopila u američku svakodnevnicu i dobro savladala akcenat.

Amra je, podsjetimo, osim u muzičkim spotovima, dobila ulogu i u popularnoj seriji "Mjesto zločina: New York" uz TV-zvijezde Garyja Sinisea i Selu Ward. Seriju je snimala upravo u vrijeme kada su joj ponudili da se pojavi u videu uz latino zvijezdu Iglesiasa. Iako joj je istovremeni rad na oba polja isprva djelovao neizvodivim, menadžment pjevača čekao ju je satima i omogućio joj da ipak odradi svoj dio posla.

U razgovoru za Sarajevo-x.com Silajdžić je priznala da joj je teško objasniti ljudima iz koje zemlje dolazi jer bivšu Jugoslaviju u Americi porede sa Čehoslovačkom ili Bjelorusijom. Kada kaže da dolazi iz Bosne, onda je često pitaju je li iz Bostona.

Amra će još neko vrijeme provesti u našoj zemlji, a Novu godinu planira proslaviti u krugu svoje porodice u Sarajevu. Razgovor s njom pogledajte u videointervjuu.