magazin
55

"Sarajevski urnebes" na Radiju 8 Sarajlijama vraća stari sjaj dočeka Nove godine

Klix.ba
Radio 8 Sarajevo već 4. godinu Sarajlijama vraća stari sjaj dočeka Nove godine. Kako se nekada Nova godina proslavljala tri dana, tako je uređivački kolegij odlučio da 29., 30. i 31. 12 proslavlja Novu godinu sa svojim slušaocima.

“Sarajevski urnebes“, naziv je projekta kojim Radio 8 Sarajevo ispraća staru i dočekuje Novu godinu. Tih dana Radio 8 nagradit će slušatelje brojnim nagrada, kroz studio će proći više od 100 gostiju, a sve to uz prepoznatljivu muziku sa Osmice.

"Sretna sam što i ove godine , u zaista teškom vremenu dijelimo sa našim slušateljima 'Sarajevski urnebes'. Recesija je prisutna u našem društvu, ali ekipa Radija 8 se trudi da dobrim raspoloženjem i vrijednim poklonima širi samo dobre vibracije. Značaj 'Sarajevskog urnebesa' prepoznali su i naši poslovni partneri koji će naše slušatelje nagrađivati poput pravog Djeda Mraza. Spomenut ću samo neke od poklona: tablet uređaji, osiguranje stana, automobila, potom wellness vikend aranžmani, nakit, odjeća, poklon paketi, te mnoge druge vrijedne poklone", istakla je Rialda Jarkoč –Memišević, urednica programa Radija 8.