"Sarajevski urnebes" na Radiju 8 Sarajlijama vraća stari sjaj dočeka Nove godine

"Sarajevski urnebes" na Radiju 8 Sarajlijama vraća stari sjaj dočeka Nove godine
55
Klix.ba
28.12.2012. u 12:49
0
komentara
55

dijeljenja
"Sarajevski urnebes"  na Radiju 8 Sarajlijama vraća stari sjaj dočeka Nove godine
Radio 8 Sarajevo već 4. godinu Sarajlijama vraća stari sjaj dočeka Nove godine. Kako se nekada Nova godina proslavljala tri dana, tako je uređivački kolegij odlučio da 29., 30. i 31. 12 proslavlja Novu godinu sa svojim slušaocima.
“Sarajevski urnebes“, naziv je projekta kojim Radio 8 Sarajevo ispraća staru i dočekuje Novu godinu. Tih dana Radio 8 nagradit će slušatelje brojnim nagrada, kroz studio će proći više od 100 gostiju, a sve to uz prepoznatljivu muziku sa Osmice.

"Sretna sam što i ove godine , u zaista teškom vremenu dijelimo sa našim slušateljima 'Sarajevski urnebes'. Recesija je prisutna u našem društvu, ali ekipa Radija 8 se trudi da dobrim raspoloženjem i vrijednim poklonima širi samo dobre vibracije. Značaj 'Sarajevskog urnebesa' prepoznali su i naši poslovni partneri koji će naše slušatelje nagrađivati poput pravog Djeda Mraza. Spomenut ću samo neke od poklona: tablet uređaji, osiguranje stana, automobila, potom wellness vikend aranžmani, nakit, odjeća, poklon paketi, te mnoge druge vrijedne poklone", istakla je Rialda Jarkoč –Memišević, urednica programa Radija 8.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.