Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajnadžićevim rektalnim-bot alpinistima kolektivno se pokenjamo u stau.
@Antiboo,otkrivamo samo dio imena nedavno uhljebljenih botova poručnika Miloševićeve zločinačke JNA Nedžada Ajnadžića iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H, Amela F,...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
@antibot ti se sam sebi ponjakake u stau
Prepadoh se na prvu, kontam kakva je ovo djecija gej parada
@delirium Prepoznajte različitosti, živite s njima, uvažavajte ih,odlicna poruka od direktorice Ines
Tako i treba lijep pocetak djecije nedjelje, da se bar svi malo na neki nacin posvetimo djeci, narodu ovoj drzavi bilo bi lijepo...rijetki to uspiju.
Pa da sve sto je lijepo Opcina isprati a to tako i treba da bude, svaka cast.
Bas lijepa uvertira i docek djecije nedjelje.
Otkrivamo samo dio imena nedavno uhljebljenih botova poručnika Miloševićeve zločinačke JNA Nedžada Ajnadžića iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H,Amela F,...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine!
Zaista me raduje da imamo ovakve projekte koji ukljucuju djecu sa posebnim potrebama i nastoje im olaksati ostvarivanje prava.
Nadam se da ce malisani uzivati u programu i dobro se zabaviti,a organizatorima svaka cast.
Uvijek lijepo vidjeti da se organizuju ovakvi dogadjaji zahvaljujuci kojim djeca imaju priliku prezentirati ono sto rade i pokazati svoje sposobnosti i vjestine.
Drago mi je da se nastoji osigurati jednako uzivanje zagarantiranih prava svakom djetetu i da se pruza potrebna podrska djeci sa posebnim potrebama.
Za pohvalu da imamo zabavno-edukativne sadrzaje za djecu poput ove manifestacije,djecica ce sigurno uzivati.
"Svakom djetetu treba dati pravo koje mu pripada" kako divno rečeno! Podrška Opcinama Centar i Stari Grad koje su podržale akciju.
Kako je samo jaka poruka Hajde svijete budi dijete!!
Lijepa slika se salje u svijet!Osmijeh na licima djece sve govori!Svaka cast sto se ovi projekti realizuju,i sto im se daje podrska od strane Opcine👏
Kad se male ruke sloze sve se moze!Svi trebamo misliti na ove klince,i pruziti im podrsku za njihovo bolje sutra ☺️
Svakom djetetu treba dati pravo koje zasluzuje👌👏👏👏Drago mi je sto Opcina podrzava ove malisane,i sto realizuje projekat!
Podrskaaa 👏👏