Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak!
u kongresnoj dvorani hotela Haliday Inn - to neki novi hotel u sarajevu!! :) Gvatelame ? Neka nova drzava? svaka cast sarajevo-x Kolko love je ovo cudo? Neko ce opasno da zgrne pare sebi
Istina, i ja sam mislio da je salsa samo za pe.der.čiće dok nisam otišao u PK i probao. Poslije toga, mjesecima sam mislio samo na salsu.
@Napacenice: Vidi se da nešto nije uredu sa tvojim spolnim identitetom. Možda imaš sindrom niže vrijednosti. Pa pobogu, milioni ljudi plešu salsu i ostale plesove, otkako je majmun sišao s grane. Uostalom, probaj sat vremena vježbati salsu pa ćeš vidjeti koliko je zahtjevno. Ni 10 nogometnih treninga nije kao jedan sat salse.
Napacenice zeljne da ih neko malo opipa, a ustvari im fali dobar zagondzija u zivotu :) Feminizirani pedercici i parovi kojima je dosadno u zivotu, pa se naloze da im treba salsa.
Gvatelame? Uputite me, ne znam koja je to drzava. Mora da su nepismeni novinari mislili na Gvatemalu?! Ali, to je, ipak, samo moje misljenje :)
shit, zaboravila sam da plesem salsu (nekada davno se islo u skolu plesa, ali nije mi cesto trebala, nazalost) ima li neko da me nauci ? :P
idealna prilika da se nešto dobro po*ebe