Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam mural Bakira,da ga pljujemo svaki dan ;)
@pascal nasto bi potok pljuvacke,hehe
A kamo Safet, Davor, Kindje, kamo Emerik Blum, Valter, Mustafa Dovadjija .....
@BilbordBosnjee kakav povratak srpskom rodu,kad ni vi "bosanski srbi" niste genetski srpi nego slavenizirani i posrbljeni pravoslavni Vlasi koje su turci naselili u Bosnu...Vajda t je poznato da prije turaka u Bosni nije bilo pravoslavlja i da je bila samo jedna pravoslavna crkva koju je sagradio Tvrtko nakon što je osvojio neke srpske teitorije i nakon što su se neki pravoslavni vlasi iz hercegovine doselili istočnu Bosnu
ideja je odlicna,medjutim moja ocekivanja su bila puno veca....previse sivila,mislim da je mural trebao biti shareniji s obzirom da je David zacetnik tog glam rock pravca....ovako mi bas djeluje bezlichno,jos ova rusevna zgrada....
Bolje da su napravili park za djecu i u to ulozili pare nego ovo sto su nacrtali, a iskren da budem i ideja i proporcija a pogotovo tijelo je uradjeno katastrofa. Moram priznati da sam vise ocekivao od Enisa koji radi za Marvel a iskreno ni ne znam zasto navode ovog Brezara nakog ? Jeko lik? Zivi u Americi koliko je meni poznato a svi ga mediji nesto furaju?
Pa ni u njegovom rodjenom mestu toga nema.To je tu postavljeno jer je to predstonica demonizacije za Balkan i "imaju" veliku nadu u nove generacije.
Gdje je ovakav mural za Davorina, Mirzu, Fadila Toskica,Bodu Kovacevica......Ovaj Bowie nije znao ni gdje je Sarajevo
Ovo, jednostavno, nije dobro ispalo.
za 5-7 dana ce biti potpuno isaran jer takvi smo mi... "znam ja nas, ebo ti nas "...
slika 9, vidi Mevlida!
Ne znam za vas ,ali se meni priviđa da iz zgrade raste šuma ....
hahaha Jesi lud, hahaha ma ne to ti tako ide, zar nisi vidio sad ovu novu gradnju.. sve se to tako ubacuje malo prirode, joj tebe. ;-)
@smiling šta ću kad sam odrastao na betonu asfaltu a šumu vidio jedino na video igricama :))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko je Dejvid Bojvi ? :D
Sarajevo uvijek bilo kulturni centar, a ove doslje su samo ljubomorne sto Ekrem Jevric nije dobio mural
super
Jad i sramota od dizajna, ilustracije, realizacije i okoline murala. Srećom "autori" se potpisaše....
šta je onda onaj mural "doncafe".... najveći u galaxiji....
hahaha u pravu si .
Svaka cast ! Da je jos ovakvih stvari u Bosni., recimo princeze Dijane koja je bila prijatelj Bosne
Koliko vidim ovo je cisto njesra! I tehnicki i umjetnicki promasaj. Proporcije su potpuno poremecene, pogledajte ruku... bozeubrani cemu se pridaje paznja!