Trud se isplatio
8

Rebel Wilson konačno postigla željenu kilažu: Ne radi se o broju na vagi, nego o zdravlju

E. Sk.
Rebel Wilson: Smršavila 20 kilograma
Rebel Wilson: Smršavila 20 kilograma
Transformaciju omiljene "holivudske bucke" Rebel Wilson pratili su brojni mediji. Početkom ove godine slavna glumica krenula je s dijetom, pravilnom ishranom i aktivnim vježbanjem.
Smršavila je dvadeset kilograma. Nedavno je kazala da joj je cilj postići željenu težinu, a to je 75 kilograma i uspjela je u tome. Njenu transformaciju pratilo je gotovo 10 miliona pratitelja na Instagramu.

"Postigla sam željenu težinu mjesec dana prije nego što sam se nadala. Iako uopće nije bit u broju na vagi, već u zdravlju, trebala sam neku opipljivu mjeru da sebi zadam cilj i to je bilo 75 kilograma, koliko sad vaga pokazuje", objavila je zadovoljna Rebel.

Zaradila je brojne pohvale na račun ustrajnosti, a za njenu vitku liniju zaslužan je njen lični trener Jono Castano te naravno promjena prehrane.

Iako je Wilson u jednom intervjuu govorila o svojevrsnoj pozitivnoj diskriminaciji, kad je ispričala kako je reditelji žele s viškom kilograma te često dobiva uloge upravo zbog svog izgleda, bilo je i filmskih ponuda da se dodatno popuni. Međutim, glumica je kazala da je zdravlje ipak presudilo, a možda i želja za nekim novim glumačkim izazovima i ulogama.