Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E naisao sam maloprije glavnom, prelijepo je ocm. Prava zimska idila. Jos samo snijeg fali. A ovo hejteri i ultra vjernici nek ga sisaju
Ne mozes ti panjevima udovoljiti nikako. Ovo vam je strogi centar grada, sa svih strana vam moze raja dolaziti. Poanta je da se u buducnosti sva desavanja pomjere u i oko M. Dvora i da se rastereti Ferhadija. Za novu godinu ce vam ovdje biti najmanje 50.000 ljudi.
Da se mene pitalo ja bih ovo izmjestio na auto pijacu, tamo ima jos vise mjesta
::))
Najljepši na svijetu grad moj.. :)♥♥
Fali svjetla... treba puno vise lampiona... Ovaj dio grada je mracan sam po sebi, u ferhadiji je ako nista bilo svjetla od izloga... Inace nije losa lokacija, puno vise prostora, manje guzve,...
Kakva je ovo kaubojska muzika...e bas nemate ukusa. Inace market super!
Džaba nama iz sraka snimati. Mi ćemo uvijek biti mentaliteta----'ta će ba on, vidi mu glave.
Lijepo izgleda...pogotovo kad klizanje krene i malko snijeg pane :)
Bošnje su osvjetlile sve za Božić, ali neznaju zašto su to napravile bolesne Bošnje
dosta vas je više, trolova što Sarajevo u životu niste vidjeli, držite se svoje RS i ne dirajte nas
malo proguglaj, pa ćeš shvatiti da se lampice i jelke ne odnose samo na Božić
Sarajevo naše najljepše!!!
Prelijepo je ali mislim da je lokacija fula. Ovo moraš otići s namjerom dole i u SCC. Vjerovatno je to dogovor između Coca Cole i SCC-a. Jer kako će se Coca Cola market održavati i kako će se dernečiti i piti na trgu Alije Izetbegovića....Sramota ;)
Svaka cast bas lijepo da ce biti svake godine sve vece. Sto nije na setalistu bilo bi jos bolje.
zar neće nešto i na šetalištu biti? tako su najavili,cini mi se
Sarajevo 😍
Sarajevo Sarajevo Seher Bosno Volim Te
Saće bošnjo kako je to ćafirsko piće, kako poštujemo tuđe a ne svoje, kako je jedna kola = jedan metak za palestinsko dijete i tako... Svake godine ista priča. (A nijedno sijelo nisam vidio međ bošnjama da nema kole na stolu).
Pazi sam sebe pusti nas Bosance i Hercegovce, Bosnjake na miru
lipota