Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, sad ti pogledaj: Michael Jackson, Whitney Houston, Prince ... sve same svjetske zvijezde, 'mega-stars' sto bi rekli, svjetski ljudi, lezali na pari, kud_god su krocili gotiva, crveni tepisi, codes,... Al' u zaledju - ovisnost o drogama, mizerija od zivota. I isto takva smrt. Genetika - nema urodjenu 'velicinu'. To ti je.
Eh moj Faraoncek, u tome i jeste poenta, sto sve imaju, pa onda jednostavno ne znaju sto bi od zivota, sto bi to vise mogli da pozele...... pa se okrenu onome cemu ne bi trebali, i evo rezultata.
...nikad neznate tudje patnje, sad je u miru
Prelazim na Caffein ...definitivno
Ma manite se vise ovakvih vijesti. Neko blesav ovdje. Kako ce uzeti nesto slucajno, kada je lik na drogama 50 godina. On zna vise o drogama i tabletama, nego pola doktora farmaceutskih nauka.
Pozivaju se maturanti genracije iz “83 godine (medicinska, zubotehnička, tekstilna i vazduhoplovna - RAJLOVAC) na okupljanje povodom godišnjice iste, 14.06.2016 u 18h ispred hotela BRISTOL u 18h. „KAKO JE BILO NEKADA NEKA BUDE I SADA“. Kontakt za sve dodatne informacije DINA 062/095-659....
Njega nema vise pa vi sad pisite sta hocete.
KO. ON. MA NIJE ISTINA.
a jeste brate dosadni
okliznula mu se boba u usta...
Njegova velika karijera i genij ne mjenja cinjenicu da je skoncao bas kao i svaki prosječni narkić.. samo što je on Prince 😆😆😆😆 narkić s pedigreom!
ma ebo vas princ vise
nastavak priče: i zalio Jack Daniels - om
steta
slucajno uzo hors umjesto kokaina :D
imam slico trece oko ko na slici i upravo placem na njeg.
Znamo, siromah nije imao doktora niti socijalnog osiguranja, pa mu nije imao ko reč da to ne valja, ko Majklu Jacksonu