Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tebe ce roki ta baba nadzivjet
lahko je vama mamu vam milionersku
@OsmanSemiragic Sreca ne mora biti nacija no vjera Ali nekome moze biti vjera Ako ju zaista zivi propisano I srecno dok pojam sreca moze znaciti mnogo drugih stvari koje covjek mora u sebi pronaci.
pozdrav prijatelju, želim da mi pomogneš, hvala ovoj dobroj kreditnoj kompaniji što je pomogla meni i mojoj bolesnoj supruzi koja je bila u bolnici s iznosom zajma od $9000 američkih dolara, pa dragi moj prijatelju ako trebaš hitan zajam, kontaktiraj ih danas na [email protected] ili WhatsApp putem +447441466029
Nisi nam rekao šta ti je sa gospojom da li je ona primila? Ja bi slijedio njen primjer...
Primi li je ti VIlijame?
Mislim da on nije još, jer kod njih je utvrđen redoslijed vakcinisanja po grupama. Prvo ide prva grupa, a u istoj su najstariji ljudi, koji su i najugroženiji, pa onda ostali po grupama.
Sigurno samo kakvu dobija narod a kakvu vi lazovi zasto nisi reko sta sve sadrzava ta otrovna sprica koje nju narucio odakle je dosao napravljeni otrov i koji su avoni rasuli ga po svijetu
@fbUser1610918048 da doživiš prometnu nesreću i treba da dobiješ dozu protiv tetanusa baš me zanima dali bi razmišljao "šta sve sadržava ta otrovna šprica".
ne trebas ti pozivati nikoga, drzave sa monarhijom njihovim gradjanima sta god kazes oni vjeruju u to...
Taj reptil će nadživjeti i kornjacu
Da ti je Majka živa vjeruj mi nebi savjetovala vakcinaciju.
@Gazda Zato i nije ziva
Kraljica će dočekati i kovid 28
sam ti primi, mozda ti kosa naraste
Baba je kraljica V.Britanije! Sin čeka da ona odapne da bi bio kralj, što će reći da je de facto - nezaposlen već 70 i kusur godina! A unuk i ne sanja o tome da sjedne na presto... a već oćelavio!
Uradila je generalku sa vakcinom ,moce jos sigurno 40 prec ..
Ona po godinama ne spada u rizičnu grupu
🙄🙄🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂😂
Ja ti konto taman sucesce izjavit,al kad tu upravo velis da je vakcinu primila..poslije procita