Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktorka škole u "Majstori majstori". Film koji bih mogao gledati 100 puta... Senka, Zoran Radmilović, Berček, Tanja Bošković,... Kakvo delo, kakvi glumci...
Sjajna zena. Ovakvih vise nema..
Velika glumica !
Bila je simpatičan babac
Bradu brijem a brkove sučem
Grdna
Kad ce opet na ovim prostorima niknuti ovakva glumica i osoba
ne znam nijednu njenu cajku. ko je ona?!
Srbin Mehmend paša Sokolović je bio vezir i služio četri sultana. Vojskovođa i savjetnik Sulejmana Veličanstvenog, koji je na pohodu na Beč umro na utvdi Sigeta koju je branio Hrvat Nikola Šubić Zrinjski. Tu je i završio pohod na Beč. Danas se u Sigeti u Mađarskoj mogu vidjeti statue Zrinjskog i Sulejmana, ali ne i Sokolovića. Zrinjski poražen ali pobjednik. 300g kasnije nastane opera U boj u boj, koju danas pjevaju japanci.
Opera je duga i dosadna zato i nije nikada postigla nikakav međunarodni uspjeh. A Zrinjski je porazen a slavi se kao pobjednik bash onako kako se i u Srbiji slavi kosovski boj.
@Amigos55 Kako nekontaš. Kad ideš na Beč onda se nezaustavljaš kod Sigeta.
"Bujrum ulazite. A đe ćemo sad." Jedna kd najjacih scena.
Pravo vreme da se pogleda remek delo "Majstori, majstori" ko nije gledao, a ko je gledao manje od tri puta mogao bi opet. Ima ceo film na youtube https://www.youtube.com/watch?v=own6WdTNKto
@digi.tal Neverovatan film
HEH sve ok...ali ona izjava da je tajna njene izdrzljivosti i vitalnosti to sto praktikuje analni sex....nije mi bas nesto vitalna.