Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utjesna prica za buducnost mladih na ovim prostorima posto politike svim silama plasiraju mrznju da medije treba kaznjavati a i politicare i to debelim sumama pa ce polako i mrznja blijediti
Bravo Đorđe!!! Samo tako nastavi. Želim ti puno uspjeha i da ostvariš svoje snove.
Bravo decko, najezio sam se od glave do pete.
Napokon lijepa priča sretno dječaće
Samo cepaj Đorđe i reci ne fašizmu
Odgajao sam djecu da ne mrze nikoga i zbog toga sam sretan,sreca pa mi djeca nisa na pinku i turbofolku.
Nismo svi isti
Lijepa prica. Ljudska. Kazu da je covjek covjeku vuk, ja opet mislim da ipak nije koliko se neko trudi da nam to tako predstavi. Sa normalnim ljudima nije tesko naci zajednicku rijec, ma kako se zvali. Ako nista drugo, isti problemi nas more. Puno srece, Djole i da nam jednog dana zasviras na Grbavici.
Đorđe hvala ti na suzama radosnicama u ovo kasno doba, ti si dokaz da ima nade za ovaj primitivni Balkan i Bosnu i Hercegovinu. Želim ti mnogo uspjeha i zdravlja.