Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cas gospodine. Vrlo inspirativno!
Ovo su slike za svoj licni album. Nikakve vizije, samo slika.
bas lijepo ko za kalendara ali nije nikakav art. prosijek.
u pravu si Armine, hvala na ispravci.
Ismete, fotografije su super. Samo jedna primjedba - nije Hladni već Studeni potok
respect....
i ja mislim da su slike fine... ali nista posebno... ne vidi se tu nimalo rad fotografa. Lijep prizor ali ovako moze svako slikati... fali stil.
Ljepa nasa Bosna i Hercegovina
Nije lose,nije...nista novo,uobicajna pozicija,tu i tamo igra svjetlosti. Moze proci.
Ismete Ismete. Ili nas lazes ili sebe. U svakom slucaju slike su vrijedne svakog kilobajta na ovoj stranici. Jedina zamjerka: Priroda je lijepa al malo i dosadna. Volio bih vidjeti neki portret. Hajde postavi koji
Super Ismete, svaka cast. Odusevio si me sa fotografijama iz Bosne.Napokon da neko pokaze lijepe stvari kojih je Bosna puna. Svaka cast i samo nastavi , ima jos dosta da fotografises i molim uradi to ..
slike su prekrasne! svaka cast!!
nista nevalja
Slike su prave Ismete, posebno one s kontrastima snijega na vrhovima i proljetnim zelenilom u nizim dijelovima. Svaka cast. Ja mislim da je ovo dosad najboljsa galerija.
vauuuu