Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo je kad mozes biti poznat po osnovu toga sto se udas za poznatoga. bas lijepo.
Od kad je Amra muslimanka
Ovakav narod su bili i prije nego se desio rat. Ljudi koji ne priznaju genocid a priznaju Republiku Šumsku nezasluzuju nikakvu paznju a kamuli solidarnost i toleranciju. Ramazan serif mubarek olsun
Bajram Šerifović mubarek olsun
Ako već, valjda islamske vjeroispovjesti, a ne muslimanske. Neznaju ni šta čestitaju.
@legionela Veze ti nemaš o čemu pričaš, muslimani su pripadnici islamske vjeroispovijesti svuda u svijetu. Nemože se narod nazivat musliman, isto kao što i pravoslavac i katolik nije narod, nego pripadnik vjere. Jezik se može nazvati kako kome se sviđa. Bošnjaci ga zovu Bosanski i tako će se zvat, i niko im ne može nametati nešto što oni neće. Svako ima svoj jezi i u čemu je tvoj problem?