Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnice zajedno sa urednicom Magazine su odron, sve su špicaste, ni jedna ne lići na normalno žensko. Klub transvestita!!
hahahhaahahhah kakve su ovo prikaze, samozvani poznati i patuljci od direktora hahhahahhahhahah jet set
Što se upalise bivsi uposlenici...neka ohanite. I ja sam nekada ovdje radila pa ne pljujem...cuvajte dostojanstvo.
Znam da su mog prijatelja dobro nasamarili...Pravo bezze ispali..
Nije lako ovoj urednici. Intelektualno i empirijski nije prerasla teen mediokretske teme, pa ne baš uspješno fingira sebi i drugima navodnu sposobnost i strast za novinarstvom, ali kriza je, svako zaposlenje se mora grčevito držati. Ako ne znate o čemu govorim, pročitajte joj uvodnik.
Ovako negativni stavovi dolaze od zavidnih ljudi koji svoju dusu hrane tudjom nevoljom...al sreca ipak je nas pozitivaca malo vise na ovom svijetu....najlakse je pogaziti tudji uspjeh, a jako tesko izgraditi vlastiti...oni su uspjeli, a gdje ste vi???
Moze li ista kod nas proći a da ne optuzimo ljude za kradju i prevaru????
Nema koga nisu pokrali i prevarili..Ova dvojica brace su pravi lopovi..Provjereno
Gdje izlazi ovaj magazin \"kreativnog naziva\", u užem centru pitarije možda?