Odabrani gosti uživali u zabavi
0

Poznata lica na proslavi petog rođendana časopisa "Magazine"

Klix.ba
Pet godina, 60 izdanja i više od 100 urađenih intervjua lifestyle časopis "Magazine" krunisao je velikom rođendanskom zabavom u restoranu Peppers u Sarajevu.

Ugodan ambijent Peppersa bio je stjecište za odabrane goste koji su u svojim blistavim izdanjima uživali uz vrhunska vina Vinarije Nuić, iz asortimana vinoteke Vino & čokolada, kvalitetnom škotskom viskiju Ballantine's, te osvježavajućim pićima kompanije Sarajevski kiseljak.

Prve zvanice počele su pristizati već oko 20 sati. Na ulazu restorana Peppers pozirale su mnoge poznate ličnosti. Neke od zvanica bile su Maya Sar, koja je krasila naslovnicu aprilskog izdanja "Magazinea", te Mirjana Hrga, lice s martovske naslovnice ovog lifestyle časopisa. Priliku da im čestitaju i požele ništa manje uspješne predstojeće godine iskoristile su i televizijske voditeljice Tanja Đurović, Naida Imamović, Džena Zeničanin, Dejana Rosuljaš, kao i poznata lica s modnih pista, ali i modnih stranica "Magazinea", Daniella Mijatović, Adnan Omerović i Dejan Radović.

Za kraj ugodnog druženja i dobre zabave "Magazine" je zahvalio svojim saradnicima i gostima pripremivši i vrijedne nagrade.