Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenite se ljudi sadašnjosti i budućnosti. Kakve crne nošnje i opanci.
Kulturno-umjetničko društvo nije „kolo sa teferiča“, kako to danas neki nazivaju, već je to stil života i veoma vrijedna životna škola.
Zdravi momci i djevojke valja igrat satima kolo to zahtjeva fizicku spremnost,bolje nego narkici po sarajevskim Reve partijima
Bolje da ovdje provode slobodno vrijeme, nego u Nargila barovima.
Dođu sandzaklije i sandzaklijke u Sarajevo i onda glume da je njihov grad glume mangupe oni cuvaju tradiciju (kolo,nosnje).U najgorem poslu oni su po kancelarijama a sve lafo vole bih i rajvosa a kad se pripuca nigdje ni jednog ufate se noge cast izuzetcima.
Kolo je haram, jos je u 19. stilecu definisano kao najerotskija igra evrope u kome se mladi neozenjeni muskarci i neudate zene drze za ruke, tj. u svakoj ruci vam je po jedna zena/muskarac koja vam pred nosom drmusa sisama sve poskakujuci. Cist satanizam!
Svaka čast na istrajnom radu na okupljanju i socijalizaciji mladih, te zaštiti i očuvanju naše zaostavštine. Izvanredna prilika za mlade ljude da članstvom u ovom ili nekom drugom društvu upoznaju našu kulturnu zaostavštinu i istu prikažu na različitim destinacijama diljem svijeta. Još jednom sve čestitke.
i ja sam nedavno na cevljanovicima vako ufatio neku mladu i zapleso kolo
Jelek, anterija i opanci po tome se znaju Srbijanci
Odakle si sele devojano mlada iz Srbije brale iz Krusevca grada
Svaka čast, lijepo vas je vidjeti.
Ovdje kod nas plave majice i narandzaste hlace nose tradicijonalno uposlenici komunalnog.
Ima materijala za obraditi
ma zar i dalje širite tu bizantijsko-srpsko-tursku propagandu i skakućete uz zvuke užičkog, žikinog i mnogih drugih tzv. narodnih kola i sreću nalazite u opancima???
Tko pjeva (i pleše) zlo ne misli.
Ne vidjeh ni opanaka ni stare nosnje. Ovo mi vise kao rekreativci spremni za cas joge