Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi zbunjeni sarajevski pjesaci :) Pedja je jedan od bolji stand up komicara s nasih prostora. Itekako ima smisla sto prica, i ako pogledate i ostale klipove, skotat cete o cemu taj covjek govori. Gledala sam ga u Yu Caffeu na Ilidži prošle godine i bio je show program, pozz Pedji, znam da čita komentare, vidjeh na stranici :-)
To sa troarom je dosjetljivo i pozitivno, a druga je stvar što on to nije naučio iznijeti odnosno "prodati", komičari često misle da je dovoljna fora sama po sebi pa zaborave da je bitan i način na koji je iskažu.
Kakvi su likovi koje je on nasmijao. Sta je snjima?
NeZnam tek sada cula a kamo li da sam gledala
Na znam kako možete komentarisati a niste bili, ja sam večeras bio prisutan i lik je definitivno dobar. Usput ušao je u top20 stand up komičara svijeta, malo se raspitajte pa pišite... toliko...
Za Peđu ne znam, no ono što je Seinfeld za svijjet, to je Pervan za Hrvatsku. Najbolji.
Iskreno, gledao sam lika i nije mi duhovit, jednostavno mu ne ide, bio sam na Đurologiji kad je on gostovao, Đuri svi umiru od smijeha, njemu niko ništa, al je u svakom slučaju bolji od Mace koji se ufurao da je stand-up komičar zato što se dere i opsuje koji put na sceni, podcjenjuje ljudsku inteligenciju, mada ljudi su platili da se smiju pa i da panj izađe smijali bi se
Ovo onaj lik što se kandidov'o za hrvatski Sabor i ultimativno popušio? O tempora, o mores...
Sarajelijama ?