Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji bolesni..pa Zrinjski je naš BOSANKO HERCEGOVAČKI..ali Bošnjaci imaju problem ..meni kao HRVATU je Bosna DOMOVINA:.a Turska mi nije i nikad neće biti ništa...a bošnjacima je to sve...osvajač koji je uništi njhove domove oni u se klanjaju..aj živote
hajd ne lazi za Tursku, logicno je da je mnogi simpatisu iz rodbinskih, kulturoloskih ili religijskih razloga ali ni jednom bosnjaku nikada nece biti Turska draza od BiH. To je izmisljotina, laz i propaganda da se opravda ljubav prema susjedima veca od sopstvene zemlje. I neka meni ne smeta voli sta hoces ko te j. samo pusti mene da volim svoju zemlju.
@papesušić eto vidiš ..zlo koje si upravo izgovorio, zato danas i živimo ovako ..joj ne mogu ulazit u ovu raspravu..uredu je
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zrinjski Mostar najuspješniji klub PL BIH sa najviše titula
BOG I HRVATI
brojiš i 23% titule?
Admine ne brisi mi komentar osusila ti se dabogda do sehura kad ga obrises. Imal koji clanak na ovom portalu da se ne nakace ovi obojeni majmuni. Imatel' sta drugo radit u zivotu ljigavci osim mrzit po portalima??
bi li gospoda odnijela dres bilo kojeg drugog kluba da je bio prvak i samo HŠK prolazi na audijenciji?
Danas Dodik sa Putinom, Covic sa Papom, Bakir sa aparatom...
samo je Papa ,Papa ,ovi oko njega su PAPCI.
A Pepa prase...
Sigurno skače od sreće.
🅿🅰🅿🅰 🆚 🅿🅾🅿
Jbt, BiH poznata po Hrvatima!
"Mala" hajd' odmori malo 😅
Lijepa gesta od Čovića. Ko bi reko...
šTA je sa Ustaškim dresom sa likom ANte PAvelića i potpisom pape ?
@sinjor Nema ni potrebe da se kriju, u Vatikanu su kao kod kuće.
Eeeee, jada i cemera. HAHAHHA!!!
škrtac hercegovacki ahahaha
pretrgo se sta je covjeku dao
Bogami kako uzdizu ovaj Zrinjski ja ocekujem da prodju u grupnu fazu LP.