magazin
0

Papaya preplavljena stranim gostima

Sarajevo-x.com
Iako je tek početak jul i turističke sezone, prvi regionalni glazbeni festival Get Exited ovog je vikenda u novaljskoj Papayji okupio 10.000 gostiju iz cijelog svijeta. Papayom i samom destinacijom oduševljeni čelni ljudi najveće svjetske agencije za mlade Thomas Cook.

Dok u Hrvatskoj još ni izbliza nije započela sezona godišnjih odmora, najbolja ljetna destinacija za mlade u 2011. Papaya proteklih je dana ugostila prvi regionalni glazbeni Festival GET EXited u suradnji sa Exit timom iz Novog Sada. Tvorac prošlogodišnjeg ljetnog dnace hita "Hey Hey" Dennis Ferrer, Joris Vorn, Chris Lake, John Digweed, Fritz Kalkbrenner i drugi, u četiri su festivalska dana okupili 10.000 gostiju iz cijelog svijeta. Turistička je sezona započela ranije nego ikada do sada, a u Novalji ne postoji slobodan krevet.

"Na otok Pag stigli smo po preporuci Dušana Kovačevića osnivača Exita - mnogo se govori o Pagu kao novoj destinaciji za mlade. Oduševljeni smo destinacijom i klubom. Ovo je početak jedne, nadamo se, vrlo uspješne suradnje koja bi otok Pag i Hrvatsku mogla svrstati na čelno mjesto svjetskog turizma za mlade", izjavili su iz managmenta Thomas Cook-a.

Upravo danas na Zrću počinje drugi ovogodišinji Papayjin Festival Hideout. Hiljade britanskih gostiju te 30-ak svjetskih medija, sljedbenika ovog poznatog britanskog brend Festivala stižu svim raspoloživim prijevoznim sredstvima. Avioni s gostima iz Britanije slijeću u aerodrome u Zadru, Zagrebu, Splitu, čak i u Veneciji.

Hideout Festival u tri dana donosi nastupe svjetki proznatih DJ-a poput njemačkog veterana Sven Vatha, DJ-a Marca Carole, 2 Many DJ's Live, Eric Prydz, Pendulum, People get real, Anny Mac, Simian Mobile (Dicso Dj), Aeroplane, Eskimo twins, Crookers i brojni drugi.

Ulaznice za Hideout Festival mogu se kupiti na web adresi www.papayashop.com.hr ili na samom ulazu u klubove Papaya i Aquarius.

Pripremite se za vikend special kada 8. jula u klubu Papaya nastupa svjetski broj 1 DJ i producent Armin Van Buuren, a samo dan iza na plaži Zrće, u subotu 9. jula po uzoru na legendarne nastupe u Rio De Janeiro nastupit će legendarni britanac, Fatboy Slim.