Službeno otvoren ljetni klub Papaya
0

Ćorluka, Lovren i Balotelli "zapalili" plesni podij

Sarajevo-x.com
32. Klub svijeta, novaljska "Papaya" je službenim otvorenjem u petak navečer započela sezonu snova 2011. Svjetske nogometne zvijezde Vedran Čorluka i Dejan Lovren, i talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli s djevojkom Raffaellom Fico zapalili su plesni podij.

"Prije nekoliko mjeseci bio sam na predstavljanju 'Papaye' u Londonu. Danas sam ovdje i oduševljen sam ovime što vidim. Klub je prekrasan, odlična je glazba, jedan od najboljih klubova svijeta. Definitivno ću svima u Londonu preporučiti da posjete plažu Zrće", izjavio je nogometaš Vedran Čorluka koji se u "Papayi" provodi u društvu prijatelja.

Do ranih jutarnjih sati na otvorenju "Papaye" odlično su se proveli i direktor INGRA Grupe Igor Oppenheim, odbojkašica Vesna Jelić, rukometni trener Nenad Kljajić, modni znalac Neven Ciganović, manekenka Adrijana Dejanović, i brojni drugi gosti.

Već ove nedjelje u PAPAYI nas očekuje prvi ovoljetni Festival GET EXITed koji je zajednički projekt EXIT tima i kluba PAPAYA, a festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Get EXITed Festival u Papayi u nedjelju 26. juna otvara čuveni Funkermen.

Talent Funkerman-a brzinski dokazuje da ljubav prema glazbi čini da granice nestanu. DJ i producent Funkerman pozitivno je opsjednut stvaranjem top numera i to zajedno sa Raf-om i Fedde Le Grand-om s kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings.

Zahvaljujući nastupima u nizozemskom klubu The Spock, Funkerman se probija na glazbeno DJ tržište i polako počinje da osvaja sve više publike širom svijeta. U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up i ljetnje himne 3 Minutes To Explain.

Samo u posljednjih nekoliko godina Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Space na Ibizi te već tradicionalno i u Papayi.