Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno najljepse doba uz Holiday Market😍Grad je posebno okicen,a market odise posebnom carolijom koja privlaci sve gradjane!Drago mi je sto i ove godine malisani imaju besplatno klizanje i druzenja, ali i dobru muziku za njihove roditelje !
2010. godine sam ucestvovao jednim dijelom u vizuelnoj kreaciji Holiday Marketa. To je bila grupa mladih ljudi, koja se skupila sa jednom zajednickom idejom, a na celu je bio bracni par koji se vratio iz New Yorka (oni su vlasnici firme) i sjecam se na jednom rucku ja ih pitam pa gdje cete se bolan vratiti iz New Yorka u ovu nasu realnost, ali ocigledno su ljudi imali viziju sta i kako ce da rade i napravili su strasnu stvar. Iskrene cestitke na ovih 9 godina Holiday Marketa.
Lijepo da imamo ovakvu manifestaciju koja iz godine u godinu privlaci sve veci broj posjetitelja i stvara prekrasnu praznicnu atmosferu.
Kolko botova majko dragaaaa
Bio veceras. Fali snijeg! :(
Koliko priče bezvezne evo tako se stvari rade kod nas se toliko priča do sada bi sa ovim tempo koji Opština ima sigurno 10 izgradili. Samo brbljamo i kudimo a pohvaliti tu smo škrti.
Jedini dio godine kada je Hastahana lijepa i ima smisla, divna božićna čarolija uz besplatan led, malo punča i nazdravimo. Ako je Opština mogla platiti led i hvala joj, ima li još neko da od riješi džep da nam nešto upriliči od drugih nivoa.
Prelijepo, kao i svake godine!!!
Naljepsi dio grada, posebno zimi😍😍😍
Kako je prelijepo! Pravi zimski ugodjaj, jedva cekam posjetiti. Unaprijedili su organizaciju iz godine u godinu, bukvalno za sve generacije je osmisljen program i kutak za uzivanje!
Najvazniji zimski dogadjaj u gradu,hvala organizatorima koji su se potrudili da nam i ove godine uljepsaju zimu i praznike.
Ajnadžić je bio jedan od "uspješnih" direktora ZOI84, zna on oko ovih zimskih manifestacija!
Dogadjaj koji je tradicija u nasem gradu,sasvim sigurno cemo uz mnoge sadrzaje koje nudi i ove godine uzivati.
Krstoljub Ajnadžić
SDA slavi kršćanstvo u Sarajevu.. Krstoljub Ajnadžić
Recimo ne angažovanju u politici, obrazovanju, javnim službama, administraciji na svim nivoima države osoba koje su bile na komandnim vojnim i na civilnim izvršnim funkcijama tokom rata.
@Hamoponovouredu Jel' to mislite da niko ne razumije šta sam napisao?.
Jelka je kufr, svi koji pale jelke mrze Islam