Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muz ti ima muda veca od Putina. Sa time se mozes slobodno drugaricama hvaliti 👍😂
Znaju to drugarice i svi Ukrajinci.
Mali sitan, glumi u komedijama ali ima damu, svaka cast!!!
Ovo je lider i vođa aferim Zelenski,a.prva dama je bas dama i supruga ...
@stipebulic ko te sta pita? Ako ti ne valja ovdje idi, nikome faliti neces
ZNALI LI KO GDJE JE MILOKRAD SUTI KO PIZA ILI PAKUJEM KOFERE
Pravi par, bas su dragi nekako. Takve i mi trebamo. Ljude koji usmjeravaju da svoj narod odrze ponosnim. Jaoj a nasi se dice s tim sto ulaze u opancim u skupstine, zovu harmonikase u drzavne ustanove, seljace se, pa obilaze pjevaljke sumnivih morala, izbacuju skupe tasnice na vidjelo, upiru prstom jedni na druge, ponizavaju i pogrdno zovu jedni druge, tvrdokorisu. Ovo vidjeti je malo relaksacija i fino iznanedjenje.
Slažem se u potpunosti
Sebija i Halida su, isto tako, ostale sa svojim muževima u Bosni tokom " našeg" rata...jedna je čak i fakultet završila...lijepe naše bosanske heroine
Prelijep par!
Komedija par
'ta ce Zelenski, mi imamo tri prve dame.
Jos jedna Sponza u nizu .
Ako je neko gledao kako penisom svira klavir tako se isto sada igra i sa Putinom 😂 Naprijed Ukrajino ❤🇺🇦
Da li ce i jedan medij naznaciti da su Olena i njezin muz zidovi cionisti? Da li cemo naznaciti da su ukrajinci dolazili i pucali na bosnjake zajedno sa bracom srbima? Da, uzasno je to sto se desava u Ukrajini, ne daj Boze nikome... Ali neke stvari streba da se naglase, da se znaju.
Po cemu su zionisti? Ekvivalent kad tebe neko zove teroristom jer si musliman. Stam te bilo sunarodjace, gadis mi se
iza svakog uspješnog čovjeka stoji žena.
Ukrajinci su gori od nas,zvuči nevjerovatno, sli je tako, glasali za cirkusanta da im bude na čelu države, ima ih kao pola Njemačke, a glasali za pajaca da im vodi državu. I ovaj da vodi političke bitke sa ruskom diplomatijom, ovaj da organizuje državu?
Da nije počeo ovaj sukob, ne bih ni znao koliko je Ukrajina trula kao država, koliko je Kijev jadan i neizgrađen. Da te je napala Pangalaktička federacija ne bi mogla prvog dana da ti dodje na 20 km od glavnog grada države, da si imalo sposoban.
stan up komicar i hanuma mu
Nazalni glas [Åå] je prisutan kod Ukrajinaca pa vidimo nije V(a)ladimir, Alena, Aleksandr nego V(o)lodimir, Olena, Oleksander. Isto kao seljački/stari govor kod Bošnjaka zapada i istoka Bosne kao i lokalno po centralnim krajevima. Sjetimo se "Kisla mi je glova" i ruganja djevojci samo jer priča originalnim Bosanskim.
Da, moderni standard je fabrikat/kopija srpskohrvatskog. Stari je sličniji govorima zapadne Ukrajine, šća, ikavica i nazalno dugo Å. Måhune, jåja, vråta, nastavi niz..
Ne znam za istok ali u zapadnoj Bosni nigdje nisam cuo taj tvoj tzv orginalni bosanski
Sebija bi do sad pobjegla u antaliju na more
Liči na zorana šumadinca ovaj zelenski