Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost! Propaganda. Google od početka prati svaki naš korak, pa šta? Ko god ima nešto za kriti normalno da će se protiviti. Igrica je cool, imam razlog izaći i prošetati malo. :)
Ja mislim da je Pokemon go nastavak filma Matrix i da je to paralelni svijet, i to možda stvarni svijet a na vama je da odaberete crvenu ili plavu pilulu. Ko izabere crvenu saznat će istinu, a ko odabere plavu ostat će da živi u neznanju. Koja glupost. Ispade da je Pokemon Go glavni problem u svijetu danas. Eh kako sreće da je tako. Pa Facebook odavno već zna po lokaciji gdje smo, ko smo, odakle dolazimo gdje idemo gdje smo bili u sta vjerujemo ko su.nam prijatelji itd itd, a ovaj lik govori ako imam Pikachua propade planeta
A igru sam skinuo da vidim o čemu.se.radi, isprobao i deinstalirao. Mislim da igrica jedino ima smisla u liječenju agorafobije tj da natjera osobu koja ima strah od otvorenih prostora da izlazi van. A inače ko i svaka druga igrica
I sta je pisac htio da kaze? Ovo sto ti Stone pricas nije uopste relevantno za glavni problem u svijetu...a ti to vrlo dobro znas da pricas pricu za malu djecu
OLIVERU STONEU LI BO NAS GA BRI HAHAH sta ti kuci zena radi bolje se.to pitaj nego da nam pricas o pokemonima
nit imam fb, instagram; twiter, nit ganjam pokemone...pa hvala Bogu imam mozak i koristim ga u pametnije svrhe...samo uvidjam polako da nemam s kim da sjedim na kafi niti da razgovaram. zalosno ali radije cu sama citati knjige, uciti nove stvari, putovati nego biti "in" "cool" i sl a u stvari biti zatucani primitivac. Generacijo nek vam je Bog na pomoci!!!!
potpisujem i pecatiram :D
konacno neko normalan
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tačno tako, cilj je totalna zloupotreba "pametnih" uređaja, njihovih mogućnosti i krajnjih korisnika. Sve u cilju prodaje privatnih podataka bilo advertising kompanijama, bilo u maliciozne svrhe.
Za ljude koje se bave marketingom to je odlicna stvar. Sto vise podataka precizniji i jeftiniji oglasi. Treba iskoristiti priliku.
Kao da FB već nije dao dovoljno informacija? Haj ne serite.
@Tarzanbegovic Baš je zelena? Jebaji ga ja sam daltonista, mislio sam da je žuta :D