Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prolazim u subotu bas ispred tog kina, vidim policije kao u priči, na svakom cosku... Sretnem zaštitare kako nesto sa nekim dedom pricaju, pitam sta dedo hoce, kaze cuo da ima besplatna projekcija filma pa dosao covjek da pogleda :) uvijek se sjetim Milica Vukasinovica kad kaze :"Nemamo ni mi .ebaci svoju paradu, sta ce onda njima "
to je isto kao da poredis 8. Mart i slavlje zena zato sto su zene. Ne treba zenama dozvoliti paradiranje sa cvijecem jer ni mi muskarci to ne radimo. Neka slave izmedju svoja 4 zida
Biti LGBT osoba znači biti bolestan, imati određene smetnje u razvoju mozga. Čim tebe neki nagoni vuku ka osobi tvog spola nisi ti dobar nikako. Nije džaba u prirodi sve u paru, kako ste tako "balkonizirani", Bože sačuvaj?!
Predrasude su uglavnom zasnovane na neznanju. Činjenica je da je homoseksualnost uvijek postojala, kao manjinski vid ljudske i životinjske seksualnosti. Homoseksualno ponašanje je do sada uočeno kod 1500 životinjskih vrsta, dok je tačan proj puno viši. https://matrixworldhr.com/2012/06/16/homoseksualnost-u-zivotinjskom-svijetu/ http://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/mogu-li-zivotinje-biti-gej/4ghvfz8
Ja bih volio znati gdje vi nadjete svoje izvore informacija i strucnu literaturu kad tako pametno zborite. Ti neki psihijatar? Doktor?
bombom rijesiti
Više se pažnje daje LGBTI osobama nego osobama sa PTSP anksioznim poremećajem, a isti su se borili za ovu jebenu državu i niko ih ni ne spominje...tuga od zemlje!
Gledaj dajguza sto komentarisu i udaraju raji minuse.
LGBT osobe su psihicki i mentalno bolesni ljudi.
i psihicki i mentalno?
ssklonite ovo vidjet će me mama
Dovoljno je vidjeti lica ovih budala sto idu na ovo, vidi im se kroz oci da mozga nemaju.
Ovo je stoput gore, stoput crnje nego u Nisu kada sam u vojsci fasov'o trisu veseli Bosanac zagriz'o, zagriz'o na mamac.....
Gay populacija se skupila na copy paradu. Drugim rijecima pederluk i bolest, sve ono van normalnog.
Dokazano je da su najveci mrzitelji gay populacije u stvari prikriveni gay-evi .Ko ne vjeruje moze Google naci na hiljade istrazivanja i uvjeriti se da je gay .Na koncu to je ok ali ne napadaj ako si drugaciji .
Jeste glupi u pm, tipicna propaganda, ko da vas neko ne moze mrziti zbog bilo cega. Pa da vas ima toliko, nebi "pravili revoluciju" sada. Ima hiljade i jedno istrazivanje koje dokazuje da ste bolesnici, na google mozes svasta naci. Obican narod vidi ovo sr4nje gdje covjek se oblaci ko zena i kaze da je to glupo, vi kazete da je narod gej zbog toga - ko je tu lud.
Spodobe !
Sta/e/i/o/u, je/a/i/o/u o/a/e/i/uv/o/a/e/i/u?
Doci ce i oni na odrez. Samo polako
Bice ovdje svakakvih komentara....odoh spremiti kokice😂😂😂😂
to su nasi sugrađani koji su oboljeli, vidite kako se ponasaju i kako izgledaju, i treba vidjeti kako im medicina i drustvo moze pomoci
Oboljeli? Ko kaze da su oboljeli? Koji strucnjak? Psihijatar?
ne treba biti strucnjak da vidis da je neko ocigledno bolestan@krajisnik385
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svugdje u svijetu je ovo normalno samo kod nas.. pustite ljude da vole koga hoce,sve dok vas ne diraju,nemojte ni vi njih dirati i mirna bosna. :')