Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ali im je odlazak na Evroviziju izmakao u poslednjem trenutku, a umjesto njih na Eurosongu je nastupila crnogorska grupa No name. Ispravka, NO NAME nije nastupio na Evroviziji poslije takvog dogovora Srba i Crnogoraca. Inače, Ognjen je svojim djelom prije svega društveni aktivist i umjetnik. Mislim da mu je to i prvobitni cilj, a ne stvaranje neke muzički gledano kvalitetne muzike. \"Hoću da teram kosu kao Zdravko Čolić\" je bio prva naznaka toga, a onda je totalno ismijao cijeli Balkan popularnošću pjesme i parodije \"Zmija i žaba\" sa onom pevaljkom. Sa te strane \"igranja sa masama\" i pravljenja subjekta problema od gledaoca, jer kada napravite glupu pjesmu koja postane popularna, onda ste od konzumenta vašeg djela napravili problem, Ognjen ima odlike umjetnika. U Ognjenu se bas moze preponati Sarajeva, iako nije odavde, i samo tako, samo naprijed, nastavi sa svojim radom.
Ja ne znam kome je ovaj laznjak interesantan je*o ga Medo Brundo
JOJ OVAJ FRAJER JE RINAKA, DERE SE BEZ RAZLOGA, FUJ. BIO SIMPA U ONIM FLAMINGOSIMA, ALI SAD SE POKAZAO U PRAVOM SVJETLU.
Zaboravili ste napisati da je on jedan od najvecih i najbestidnijih plagijatora na ovim prostorima. Ukrao je lik samog Oskara, naziv showa, krade folove od Ali G, krade pjesme ali ih ukrade tako da ukrade i spot 100% itd. On je jedan od najnekreativnijih uhljupa na ovim prostorima, mada za sebe voli tvrditi suprotno. Pogledajte ovo i sve ce vam biti jasno http://ognjen-amidzic.tk/
Seljak... u rangu Jane, Stoje, Cane...
Čuj mješavina folka , rocka i jazza, s ovim \" folk \" se mogu pomiriti ali jazz i rock never, niđe veze! Šund kakav se danas samo u Srbiji može naći!
Srpska seljačina...mislim ono...to što je SRPSKA i nije bitno...al što je SELJAČINA.e to je već razlog da se ne pomalja ovde sa svojom ružnom nosinom.