Ami G Show
0

Ognjen Amidžić opet u Coloseum Clubu

Sarajevo-x.com
Šoumen Ognjen Amidžić će zajedno sa Amy G bandom 09.01. razdrmati publiku u Coloseum Clubu. Ovaj odlični zabavljač, već je nastupao u Coloseum Clubu, ali kao dio neprevaziđenog dua, Flamingosi. Ovaj duo već neko vrijeme ne postoji na muzičkoj sceni, ali je muzičke korake nastavio da pravi jedan od njegovih bivših članova, i tako da sa Ognjenom zabava nikad ne prestaje.

Ovaj voditelj, pjevač i glumac izaziva atrakciju gdje god da se pojavi, a Ognjenov alter ego Oskar Savić postao je omiljena figura brojnih gledalaca, čiji se prilozi danima prepričavaju i komentarišu.

Ulaz 10 KM, rezervacija mjesta u Areni uz konzumaciju hrane i/ili pića 40 KM.

Pošaljite sms sa tekstom AMYG na broj 091 31 17 04 i osvojite vip mjesto u Areni, slobodan ulaz ili promo poklon.

Baš kao i Falmingosi, tako i Amy G band predstavlja svojevrsnu kombinaciju folka, rocka i jazza.

Iako, bez svog partnera, glumca Marinka Madžgalja, Ognjen još uvijek zna da napravi odličnu atmosferu, tamo gdje se pojavi u ulozi muzičara.

Ognjen je rođen je u Šapcu, gde je živio sve do početka studija. Još kao dječak volio je televiziju, pa je sa prijateljima iz razreda napravio svoju prvu emisiju na TV Šapcu.

Iako je želio da upiše režiju na Fakultetu dramskih umetnosti, Ognjen se po dolasku u Beograd opredjelio za studije historije na Filozofskom fakultetu, koje nije završio. Nastavio je da se bavi novinarstvom i voditeljskim poslom, radeći noćne emisije na Radiju 202. Zbog svog smisla za humor, postao je omiljeni radijski glas, a neke od njegovih emisija se i danas prepričavaju.

Ognjen je oduvijek pokazivao sklonost i talenat za muziku. Sa prijateljem Marinkom Madžgaljem oformio je bend Flamingosi, koji je osvojio publiku pjesmama i urnebesnim imidžom.

Grupa Flamingosi učestvovala je zajedno s Luisom na Beoviziji, gdje su pobjedili u polufinalnom takmičenju, ali im je odlazak na Evroviziju izmakao u poslednjem trenutku, a umjesto njih na Eurosongu je nastupila crnogorska grupa No name.

Ognjenova autorska emisija Amy G show obilježila je prošlu, 2009.godinu, bar što se tiče televizijskog programa. Amidžić je uspjevao da u studio dovede najveće i najaktuelnije zvijezde domaće scene, što je obezbijedilo veliku gledanost emisije. Uz to, dio voditeljkog posla Ognjen je prepustio svom alter egu Oskaru, koji je također stekao brojne fanove!

Tridesetčetvorogodišnji voditelj Ognjen Amidžić je poslednjih mjeseci profesionalno angažovan na reality show programu Farma koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Ognjen se u 2009.godini vraća muzičkoj sceni i kao Oskar učestvuje na Beoviziji u duetu sa legendarnim pjevačem Đorđem Marjanovićem.

Multitalentovani Šapčanin je svojom emisijom Amy G u potpunosti ustalasao TV scenu, i tako će i nastaviti da radi.