Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolašinac bi ga stigao bez zaustavljanja i montirao nazad na kamion .
Kod nas Domace zivotinje na cesti izazivaju radost "mama vidi krava, vidi ovca, koza, konj!"
Treba doskocit ovom problemu, sacu ja vidjeti sta se tu moze uraditi, svakako nemam pametnijeg posla
Desava se ☝️
Od ranije poznat policiji.
Žika: "Milane, čiji je ono točak?" Milan: "Naš." Žika: "E sad smo usrali motku načisto!" 🤣
@ekibosna ne birni, ja cu da balansiram
@ekibosna , Vla*ka posla.
Prilikom istovara iz kombija meni puče ručka na sanduku od ''Marshala'' i ja brzo poturih nogu da ne padne na beton al ''Marshal'' pade pravo na stopalo i polomi mi nožne prste...
Umjesto da je ovaj što je snimao malo autom zastitio gumu od prelaza u suprotnu traku ili je nekako udario u drugu stranu dok nema auta. On snima kako udara u auto frajeru sa zenom i djetetom u autu. Al ne bolje da točak nekom život ugrozi i da se to snimi, nego da tebi osiguranje plati štetu na autu.
Ja ne mogu da vjerujem da toliko debila ima koji su protiv ove solucije. Ne mogu da vjerujem da neko ne bi spriječio potencionalni saobraćajni kolaps i u najgorem slučaju smrt nesretnog vozača ..
@33stil Isto sam i ja pomislio. Da je to uradio bio bi heroj i neko bi mu kupio cak i novi auto. Ali vaznije je imati snimak za yt.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledao sam slicno u Sa kod veterine kako usmrćuje ženu, tuga golema, ko im potpisuje tehnicku ispravnost?