Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lezi ker kraj mene dok ovo citam i pita me "Sta se smijes?" Ja mu ispricam o cemu se clanak radi i kakvih sve komentara ima. Meni ker odgovara "Ponekad pozelim da ne znam da citam!"
Kažu muslimani psi su samo vaši robovi... pa bolje i takvi nego imati ljude robove koje je Muhamed imao, a i dan danas uzor svim muslimanima.
Cuj! Ti sve znas yebote!
@The Herceg Da. Činjenicama protiv duplih standarda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bibija Bog ti dao bolju pamet.Ti mrzis zivotinje i na slikama kad ih vidis.Ja imam i psa i macku i nikad bolest od njih nisam dobila.Zato ne seri bezveze.I ti i tebi slicni ovdje.Ljudi bacaju smece kroz prozor prljavu vodu bacaju smece po ulici a da ne kazem da pisaju i seru po coskovima ili ispod balkona.Spavaju po ulicama a za njima smrdi na kilometar.Kad si tako fina osoba uzmi kesu pa pocisti za tim seratorima ili uvedi nekog u kucu da ne spava na ulici.Ko nema zivotinju raspravlja o
Vidimo puna Bosna lutalica toliko su smanjili stres da su ih puatili na ulicu. Cuj imunitet sto je bakterija to je na jeziku psa i macke.
Svijet kaže da možeš komotno popiti istu vodu koju je mačka pila jer mačka je među najčišćim životinjama.
Sve je to fino, al' daj ga kaze s nama u krevet, pod jorgan. I za sto, pa da rucamo :( Emancipacija, sta li... Pa bujrum, ljepoto - ja il' on. Dvojica je jedan viska. Pa ti vidi. A volim i ja zivotinje.
BiH treba kupiti copor lavova i pustiti ih u RS da pojedu Smrdonje
ja bi volio nabaviti medvjeda pa ga pustiti medju ljude
Ma kakve zivotinje Bog vam dao. Licno nemam nista protiv njih, ali danas 80% stanovnistva nema za sebe, kamo li da hrani zivotinje