Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ljudi piju: Bakirdol, Chovichlexin, Dodiklax....
popiju i turimtidol kad ih izglasaju
@gitar4 ...a poslije izbora ti daju Chunine kapi za oči da ne vidiš šta rade
a kao ono američki i ruski vojnici su bili čisti kao suze... no drugs, no votka, no rape... mamu vam natakarim, hićo je gospodin za pola današnjih državovlasnika... jbo te benjamin natanjahu u vr' gu'ice... te jbo
Tesko da mozes biti disciplinovan pod drogama
Živa istina... Ja mali, osnovna škola, pišem zadacu... Pitam dedu: Deda, reci mi jednu životinju na slovo i... Ovaj ko iz topa, Itler yebo mu ti mater, đe ćeš veću životinju od njega... :))
U Sibiru predozirali!
I saveznici su bili na drogama,cak su i vojnim operacijama davali imena po drogama. Npr iskrcavanje u Normandiju je poznato po nazivu Dande!
I piloti su u pustinjskoj oluji krkali tablete ha ya
ma hajte molim vas, i ja sam na drogama al toga nisam svjestan. neko mi nešta ubacio dok sam pio ness
@BalkanBošnjak tvoja starkulja sa dildom...
Ima i kod mene jedno nacističko selo.I šta ću vam reći?Cijelo selo šmrče bijelo!
BE A PERVERT USE PERVITIN
šta li se ovom narodu daje, pa da je ovako u transu?!
Ma i ovi naši političari dsu na nekim drogama, niko normalan ne radi ovakve stvari kao oni.
jedna za raju https://www.youtube.com/watch?v=xx3ohV5N5BA
"Pervitin su dijelili svima za svaku moguću bolest - depresiju, vrtoglavicu, probleme s mišićima, seksualne probleme" A moderna farmaceutska industrija nam za ove iste bolesti nudi lijekove koji uopste ne uticu na nasu svijest. Imali su samo 80 godina da usavrsavaju razne Pervitine. Kako god da su trovali Nijemce 1937, danas je 10 puta gore.
Ni ovdje nije bilo nikada vise crkvi i dzamija i vise droge nego danas. Samo sto su Hitler i njegovi fasisti izgradili hiljade kilometara avtoputa za 10 godina, a nasi fasisti svega 5 kilometara za 20 godina.