Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjajno :)
lijepo...ako bih mor'o da izdvojim onda bi to bila štafeta, pa mandarina itd...
No1 je napravljena u Bihacu. Nismo ni znali da imamo bihacki Stonehange :)
svaka cast :D
Odlicna galerija... Imrana, gdje je napravljena fotografija #1, molim te?
Fotografija #8 je obradjena u PS. Provucena je kroz filter "old photo" da bih dobila zeljeni efekat. Nadam se da nisam pogrijesila ;) Hvala na komentarima i lots of pozdravs Imrana
fotografije su lijepe..... samo mislim da su slike u vecini slucajeva kompjuterski obradjene i "dotjerane". meni licno je 11 dobra, slika starog mosta. lijep kontrast i cista slika, iako je slikano pred vecer.
Super galerija. Moji favoriti su broj jedan i ove tri sa slicnim motivom ali ipak skroz razlicite: 9, 14 i 19. Zahvalan motiv za slikanje, mala stara kucica na osami, ali treba i to znati... Bravo
rispekt
#13 je definitivno najjača. (#14 i #19 su isto dobre). Meni generalno zalasci i izlasci sunca i slatke životinjice nisu omiljena tematika... Osim toga, super galerija!