Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DŽEKO ŽELIM TI PUNO PAMETI PRIJE SVEGA U NOVOJ GODINI DA SE RIJEŠIŠ TE RAJE OKO SEBE KOJA TE ISCIJEDI EMOCINALNO I FINANSIJSKI!!!
pa ovaj enis iz pastete iskace....prebacim na novu tv tamo u nekom ziriju..na hajat tamo sjedi u nekoj emisiji,na ftv vodi kviz,na obn u nekoj seriji...pa lik se kloniro..i to ne jednom...
e ovo smo mi.... sram vas bilo i stid, koji ste vi negativci... zato jesmo tu gdje jesmo, jer svako se \"brine\" o drugom, a sopstvenu avliju nije pomeo... sa ovakvim dangubama negativnim nikad nećemo na zelenu granu, jer se kritikuje sve što iole valja ili je, nedaj Bože, dobro... eto našli vi džeki i enisu primjedbe udarat`... a šta ste vi uradili?
Koji vama ba .. sta se forsirate preko komentara vi o nekome pricate o tudjim zivotima vodite racuna forsirajte svoj zivot budite i vi ko Enis i Dzeko i ostala sklapa koja se snasla ... a ne vi aaa vidi ovog ovaj ovde onaj tamo ovaj se s ovom slikom haaa ... de uozbiljite se ;)
a dje vam je onaj klinjo sa salom sto ga forsirate???
pito sin oca ,stari ko g.u z.y ove dobre trebe. a odgvor je bio ODLIKASI SINE ODLIKASI
cure na trećoj fotografiji koje su se slikale sa enisom treba satrati kur.-.cem!
Ovog Enisa jos samo sto u solji nema cccc
Enis, kojeg odmilja zovu Urac.
The Club is of bitch, boze dragi sve naopako.
dzekson mogao si bolju koku pored sebe,sta je to BA?Ja ocekivao svedsku manekenku kad ono...
vidi nam DZeka sto se sredio.. glavni je nema sta.. brate.. Enis je zvjezdano nebo za tebe, covjek o kojem se toliko i nepise a zna ga citav region i sto je najbitnije svi ga POSTUJU, a tebe su preforsirali vise, pa si omrzo narodu.. steta..
vidi .rvica sto su saletile dzeku
Džeko legendo ne ofiraj se uz ovog papka
Pa Enise jel te stid vise???............Pa Ushan i ekipa iz nogometnog saveza su elegantniji od tebe.Idi bolan kuci zeni i djeci....Realno si veci kloc i od Dzeke))))
ove dvije cure, što su na svakoj slici su ena i marijana.. :-*