Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li bio Sulejman Haljevac Memo???
@OzrenSoldatovic Ako nema Meme, može i Bred Pit doći al SFF je ništa.
Memo halaša najgore vrste.I ova se Paraminski Leona poharala opasno.Ko da je brzo ostarila?Tarikova zena ko plasticna-uvijek izvjestaceni osmijeh.Ovih nasih nekoliko cura ljepse.Jedino odvratna pravo nadja lutvikadic.
Bh Telecom, inace ispodprosjecna firma kad je u pitanju marketing, je odlicno odradio ovaj SFF.
Sta sa ovim Kenovićem, tako dobar reziser a nema ga nigdje
Lijep izrastak kod nadje lutvikadic.Prava papanka neuredna.Fuj
Ova nadja grob nevidjeni.Vazda ganjala muskarce po SDA.Samo sto nije stavila na PIK da je neko ozeni.Nasla je nakog uhljupa iz malezije,focu.Grob ko i ona.Jaran od masnog bukvica iz bbi
na bal na bal...diži se hajde mrš po vodu...reality check kaki ba balovi i prijemi😂
Juce otvorih argetu kad Skaka iz nje iskoci...
evo opet one u crvenoj haljini, slika 9. ocjena 8,5, njam.
Ma jel ono Jasmina Izetbegović?? Došla, turistički malo na sff...
...napokon kvalitetne fotografije... Svaka čast!
Slika 28...Maja....najljepša žena koja se pojavila na svim tepisima!!!!
Bitno je da su oni podijeli dioničarima dividendu od 0,52 pf po dionici a prosle godine bila 1,72KM po dionici ... toliko o njima ouspješnosti... FUJ dinosaurusi poslovni.
Kaze Skaka Telemach
Jeste li čuli za maškare u Čapljini. ''Njihov Komšić. Naša priča'' 😆😂
ljudi zna li neko pouzdano da mi odgovori kada osiguravam kola, da li mogu osigurati samo KASKO, znaci da ne osiguravam kola tamo ono obicno osiguranje, vec samo kasko???